Redactia.ro
Home » Horoscop »  Zodii care iubesc banii mai mult decât orice pe lume! Chiar și decât dragostea

 Zodii care iubesc banii mai mult decât orice pe lume! Chiar și decât dragostea

 Zodii care iubesc banii mai mult decât orice pe lume! Chiar și decât dragostea

Siguranța financiară este tot ceea ce își doresc câteva semne zodiacale și iată cine este în fruntea listei atunci când vine vorba de a fi practic și de a alege între dragoste și bani! Iată că astrele indică câteva semne zodiacale care aleg banii în detrimentul iubirii atunci când vine vorba de a intra într-o relație sau chiar  căsătorie!

Taur

Dacă ar avea o șansă, cei din Taur ar alege atât dragostea, cât și banii. Sunt extrem de romantici, dar nu se pot lipsi de viața pe care și-au făcut-o. Așa că, dacă după ce intră într-o relație, trebuie să renunțe la luxul pentru care au muncit toată viața, ar alege altceva. Ei caută stabilitatea, atât mentală, cât și financiară. Așadar, în loc să se zbată toată viața, ar prefera să dețină controlul deplin atunci când vine vorba de finanțele lor.

Gemeni

Gemenii sunt un fluture social, pentru ei dragostea este distractivă, dar nu poți cumpăra tot ce îți dorești cu dragoste, nu-i așa? Viața Gemenilor înseamnă mult mai mult decât să o petreci alături de partenerul tău. Ei știu că dragostea este o emoție fragilă și că nu există nicio șansă ca ea să dureze pentru totdeauna. Când vine vorba de bani, preferă să cumpere totul doar pentru a se face fericiți. Această trăsătură a lor depinde, de asemenea, de faptul că nu doar ei sunt singurii implicați. Este vorba de sentimentele partenerului lor care trebuie, de asemenea, luate în considerare.

Leu

Credeți în faptul că oamenii vin și pleacă, motiv pentru care ați prefera să investiți în lucruri care vă fac fericiți. Te iubești prea mult și te temi mereu că nu vei putea iubi pe altcineva la fel de mult. Te pui pe primul loc pentru orice, așa că dacă banii îți cumpără fericirea, preferi să alegi asta în locul dragostei.

Săgetător

Ești o pasăre liberă! Ai fost în relații și cu siguranță nu ești un fan al acestora. Relațiile nu sunt ceștile tale de ceai, motiv pentru care banii, în acest caz, câștigă! Preferi să îți cumperi un bilet de avion și să hoinărești prin lume decât să stai pe canapea și să te uiți la filme. Șampanie, spa, cameră de hotel? Ei bine, nu ai nevoie de nimeni care să-ți cumpere asta, nu-i așa?

Capricorn

Cunoști valoarea tuturor lucrurilor din viața ta, motiv pentru care, atunci când vine vorba de a alege între dragoste și bani, iei o decizie înțeleaptă care te va ajuta pe tot parcursul vieții tale. Dacă nu ești 101% sigur că persoana cu care ești într-o relație merită să-ți petreci viața alături de ea, preferi să alegi o carieră stabilă decât să te îngrijorezi constant pentru viitorul tău și a banilor din portofel.

 

 

Sursa foto: megaharbor.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: