Redactia.ro
Home » Horoscop » Zodiile care vor suferi o trădare în dragoste în Aprilie. Partenerul de viață îi dezamăgește complet

Zodiile care vor suferi o trădare în dragoste în Aprilie. Partenerul de viață îi dezamăgește complet

Luna aprilie 2023 se anunţă una înflăcărată pentru cei cu inima „zburdalnică”. Se pot îndrăgosti foarte uşor, la orice pas. Dar astrologii ne avertizează. Nu toţi cei care ne fac ochi dulci au şi intenţii bune!

Aşadar, se anunță o lună cu multe puncte de suspans, iar astrele nu vor ezita să ofere o mână de ajutor ori de câte ori va fi nevoie. Să fiţi cu ochii în patru la trădările în dragoste!

Iată nativii care vor suferi decepţii:

Horoscopul dragostei pentru Zodia Taur

Dacă eşti singur, fii mai sociabil. Ai grija la starea de spirit. Nu lasa experientele dureroase din trecut sa iti afecteze relatiile viitoare. Intalneste-te mai des cu persoanele care te fac fericit. Nu se stie niciodata cand iti poti intalni jumatatea. Asta daca nu se afla deja, printre cunostintele deja facute.

Horoscopul dragostei pentru Zodia Gemeni

Viața ta amoroasă va fi pusă la grea încercare în prima jumătate a lunii. Conflictele alături de persoana iubită pot apărea pe diverse teme, unele dintre acestea aparent foarte banale. Iubirea va fi pusă la loc de cinste în cea de-a doua jumătate a lunii.

Horoscopul dragostei pentru Zodia Leu

Leii au parte de conflicte în cuplu. Anumite secrete ținute ascunse multă vreme pot ieși acum la iveală. Astrele te sfătuiesc să-ți verbalizezi nemulțumirile. După data de 15 aprilie lucrurile se redresează, iar discuțiile armonioase vor reveni din nou în peisaj.

Horoscopul dragostei pentru Zodia Scorpion

Certurile cu persoana iubită vor scoate la iveală amintiri dureroase. Chiar și cele mai mici certuri pot rupe relația. Dacă îți dorești să continui într-o astfel de manieră, trebuie să ai răbdarea necesară pentru a rezolva fiecare lucru în parte. Concluziile la care vei ajunge nu-ți vor fi pe plac.

Horoscopul dragostei pentru Zodia Vărsător

Discuțiile cu persoana iubită vor fi tensionate. Partenerul îți poate reproșa faptul că ai un program mult prea aglomerat. Va fi mult mai dificil să îți exprimi sentimentele acum. Punctele tale de vedere vor fi mult mai sincere acum.

Horoscopul dragostei pentru Zodia Peşti

Da, poate fi şocantă pentru tine schimbarea, insa se poate dovedi de bun augur. Daca esti singur, vei fi foarte popular in randul sexului opus. Luna aceasta sunt sanse mari sa-ti intalnesti sufletul pereche. Jumatatea lunii poate avea tente erotice si pasionale.

Va fi nevoie de o comunicare sinceră și multă înțelegere pentru revenirea la normal. Compromisurile vor fi la ordinea zilei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: