Redactia.ro
Home » Stil de viață » 10 filme japoneze de groază pe sigur n-o să le poți vedea singur

10 filme japoneze de groază pe sigur n-o să le poți vedea singur

Filme de groază

Dacă filmele de groază sunt cele mai interesante pentru tine, ți-am pregătit un top de zece filme japoneze care sunt atât de înspăimântătoare încât nu ar trebui să te uiți singur la ele! Iată cum arată acest top.

  1. St John’s Wort (2001)

Pe locul 10 se află St John’s Wort (2001). Povestea o are în centru pe Nami, care împreună cu iubitul ei încearcă să dezvolte un joc video. Imaginea pe care se bazează aspectul acestui nou joc video sunt visele fetei, iar atunci când ajung într-o casă abandonată, Nami descoperă foarte multe lucruri înfricoșătoare despre propria copilărie.

  1. The Booth (2005)

Un prezentator de radio se vede nevoit să își prezintă emisiunea dintr-o nouă locație, ciudată, în care un alt prezentator și-a luat propria viață. Shogo începe să primească tot felul de apeluri ciudate de la un ascultător.

  1. Uzumaki (2000)

Are la bază un blestem care acaparează un întreg oraș. Toți locuitorii de aici devin obsedați de formele spiralate iar apoi încep să moară pe rând, în cele mai ciudate feluri.

  1. Dark Water (2002)

O mamă și o fiică trebuie să se mute într-un apartament nou, într-un cartier ce pare liniștit la prima vedere. Acolo nu mai locuiește niciun copil în afară de fiica ei, și totuși, cele două văd mereu o fetiță. Care este adevărul?

  1. The Ring (1998)

O rudă îndurerată care a pierdut pe cineva drag dă peste un mit urban despre o casetă video blestemată. Se spune că cine se uită la la flmuleț va muri în șapte zile. Acum, personajul principal trebuie să îndepărteze blestemul.

  1. Guinea Pig (1985-1988)

Este o serie de filme ce au în centrul teroarea corporală. Acestea nu sunt pentru oricine și nici măcar în Japonia nu oricine se uită la ele.

  1. Sweet Home (1989)

Un grup de creatori de film vizitează un pictor la el acasă, dar experiențele paranormale încep să se țină lanț iar teroarea pune stăpânire pe ei.

  1. Perfect Blue (1997)

Este un thriller ce o are în centru pe Mima, o cântăreața ce trece prin multe experiențe ciudat din dorința de a deveni actriță.

  1. Evil Dead Trap (1988)

Când prezentatorul unui emisiuni TV primește un video ce pare a fi al unei crime, toată echipa sa, împreună cu el, este trimisă la locul crimei și fiecare este ucis rând pe rând.

  1. Noroi: The Curse (2005)

Este cu adevărat un film de groază, ce îl are în centru pe un expert în paranorml ce căuta existanța unui demon mitic pe nume kagubata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: