Redactia.ro
Home » Monden » 10 iunie – Prințul Philip împlinește astăzi 99 de ani! O trecere prin trecutul lui amoros. Cu cine s-a iubit înainte s-o ceară de căsătorie pe Regina Elisabeta

10 iunie – Prințul Philip împlinește astăzi 99 de ani! O trecere prin trecutul lui amoros. Cu cine s-a iubit înainte s-o ceară de căsătorie pe Regina Elisabeta

GALERIE FOTO (3) 10 iunie printul philip

Astăzi, 10 iunie, Prințul Philip împlinește 99 de ani. Așa cum ne-a obișnuit și până acum, Palatul Buckingham a dat publicității o nouă fotografie cu cuplul pentru a marca aniversarea ducelui. Fotografia a fost surprinsă săptămâna trecută, în grădina somptuoasă a Castelului Windsor.

Azi, 10 iunie – Prințul Philip a împlinit 99 de ani

Aniversarea îl prinde la Castelul Windsor, acolo unde s-a izolat alături de soția sa încă de când a izbucnit pandemia de coronavirus. Se așteaptă ca ziua de naștere să fie marcată printr-o petrecere în sânul familiei, așa cum a făcut-o în toți acești ani de când s-a retras din viața publică.

Pentru supușii regali, însă, Prințul Philip a dat publicității o fotografie în care apare alături de regină, în grădinile Windsor. Vizibil îmbătrânit, dar cu un tonus de invidiat, Prințul Philip zâmbește nonșalant, așa cum a obișnuit și până acum.

Fotografia făcută publică cu ocazia aniversării a 99 de ani ai prințului Philip

Amintim că starea de sănătate a Prințului Philip a fost ușor șubredă în ultimele luni. Pe 24 decembrie, anul trecut, acesta fusese externat din spitalul Regele Edward al VII-lea, unde fusese internat timp de patru zile sub diagnosticul de tratatare a unor afecțiuni pre-existente.

Cu cine s-a iubit Prințul Philip înainte s-o ceară în căsătorie pe Regina Elisabeta

Dacă tot e să-l pomenim astăzi, de ziua lui, e musai să trecem în revistă un amănunt mai puțin cunoscut despre viața Prințului Philip. Puțini știu, de exemplu, că acesta era un adevărat Don Juan înainte să se însoare și că avea mare priză la femei.

Una dintre cuceririle lui fugitive a fost Olsa Benning, o candiancă născută în 1974. Aceasta se spune că ar fi fost prima iubită a Prințului Philip și – culmea! – îi era rudă. Tânăra fusese botezată chiar de către unchiul lui Philip, respectiv Lordul Louis Mountbatten.

De altfel, așa s-au și cunoscut! Olsa locuia alături de nașul său și n-a fost mult până l-a întâlnit pe Prințul Philip. „Este limpede că Philip a fost iubitul Olsei, însă într-o manieră pură, simplă. Știu însă că el a fost prima ei iubire. Nu mi-a spus despre el ani la rând. Ea obișnuia să-mi spună doar că s-a îndrăgostit de un ofițer naval ”, a declarat o apropiată de-a cuplului.

Cât despre cum s-a încheiat idila, gurile spun că totul s-a stins de la sine. Olsa a murit de cancer, în Kensington, în 1974, pe când avea doar 53 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: