Redactia.ro
Home » Monden » 10 ținute memorabile purtate de Prințesa Diana. Moda care a inspirat milioane de femeie de-a lungul anilor

10 ținute memorabile purtate de Prințesa Diana. Moda care a inspirat milioane de femeie de-a lungul anilor

GALERIE FOTO (11) 10 ținute memorabile purtate de Prințesa Diana

10 ținute memorabile purtate de Prințesa Diana. La începutul anilor ’80, prințesa de Wallea a fost cea mai iubită femeie din întreaga lume dar și un adevărat fashion icon pentru multe femei. Diana a purtat creațiile celor mai mari designeri internaționali, precum Ungaro, Chanel sau Versace. Avea o garderobă complexă, formată din multe ținute pe care trebuia să le poarte în calitate de membru al familiei regale britanice. În continuare veți urmări 10 ținute iconice purtate de Prințesa Diana.

10 ținute memorabile purtate de Prințesa Diana. Moda care a inspirat milioane de femeie de-a lungul anilor

Prințesa Diana a avut o mare influență asupra femeilor, mai ales după ce a divorțat de Prințul Charles și să se dedice în întregime lumii. În toată perioadă cât a făcut parte din familia Regală britanică, Diana a îmbrăcat creațiile celor mai mari designeri din întreaga lume. De la rochiile feminine și extrem de elegante și până la modelele sexy și îndrăznețe. Așadar, vă prezentăm 10 ținute emblematice purtate de Diana.

Rochia purtată în timpul logodnei

În 1981, Prințesa Diana și Prințul Charles s-au logodit, iar pentru evenimentul de anunțare a logodnei, care a avut loc la Palatul Buckingham, Diana a purtat o ținută formată din fustă, sacou și cămașă cu fundă la gât. Ținuta a fost aleasă în ultimul moment din magazinul Bellville Sassoon. Și în prezent, această ținută este de neuitat.

Diana si Charles in timpul logodnei

Rochia de mireasă

Desigur, rochia de mireasă nu putea lipsi din această categorie. În 1981, Diana a purtat o rochie de mireasă creată de designerii David și Elizabeth Emmanuel. Trena a avut 7,6 metri lungime și rochia avea mâneci bufante. Diana a contribuit chiar ea la realizarea acesteia, colaborând cu cei doi designeri. Fără doar și poate, rochia de mireasă a prințesei Diana continuă să fie un icon și în zilele noastre.

Rochia de mireasa a Printesei Diana

Ținuta purtată fiind însărcinată cu Prințul William

Nu putem uita stilul pe care îl avea DIana când era însărcinată cu William. A fost un echilibru între șic și practic. Purta rochii supradimensionate, largi, asortate cu balerini care atrăgeau atenția. Rochia cu buline polka a devenit un icon, fiind purtată șiîn ziua în care Diana și Charles l-au prezentat lumii pe William, pe treptele maternității St.Mary din Londra.

Rochia purtata de Diana, fiind insarcinata cu William

Rochia purtată la Banchetul Guildhall London

După nașterea prințului William, Diana și-a făcut apariția la banchetul Guildhall London purtând o rochie de culoare albastră cu un umăr gol și imprimeu, creație făcută de Bruce Oldfield. Apariția sa a fost una senzațională, mai ales că silueta prințesei era absolut perfectă, ținând cont de faptul că abia născuse.

Rochia purtat de Diana la Guildhall london

Ținuta purtată la Turul Regal al Australiei

Prințesa Diana a purtat în timpul turului oficial în Australia o rochie albă cu buline roșii, asortată cu o pălărie albă, sacou și pantofi roșii. La scurt timp, o astfel de ținută a fost abordată de multe femei.

Diana la Turul regal al Australiei

Turul Regal al Australiei

Toto în cadrul aceluiași tur, Prințesa Diana a făcut senzație. Nu putem trece cu vederea rochia elegantă pe care a purtat-o la Melbourne Hilton Hotel. A purtat o rochie albă, lungă, strălucitoare, asortată cu o pereche de cercei cu diamante.

Rochia purtata la Melbourne Hilton Hotel

Ținuta purtată la Ambasada Britanica din Washington

În 1985, Diana surprinde din nou cu ținuta sa. A purtat o rochie din dantelă albă, demnă de prințesă, completată de o tiară încrustată cu diamante și perle în formă de lacrimă. Bijuteria a fost creată pentru bunica Reginei Elisabeta, fiind primită de Diana în ziua nunții.

Rochia purtata de Diana

Ținuta purtată la dansul cu John Travolta

Un alt moment de neuitat a fost dansul Dianei cu actorul John Travolta. Prințesa a purtat o rochie lungă, neagră, cu umerii goi, creată de Victor Eldestein, evident, asortată cu celebrul colier din safir. Rochia a fost vândută la licitație după moartea sa cu 240.000 de lire.

Rochia purtata de Diana la dansul cu John Travolta

Parada Royal Naval College din Dartmouth

Printesa de Walles a ales o ținută de inspirație marină la parada Royal Naval College din 1989. Și-a făcut apariția într-un costum roșu a fost creat de Catherine Walker, iar pălăria a fost realizată de Philip Somerville.

Tinuta spectaculoasa purtata de Diana

Ținuta purtată la spectacolul Lacul Lebedelor

Se numără printre ultimele apariții publice ale Dianei înaintea decesului său tragic. În 1997 a purtat o rochie senzațională la spectacolul Lacul Lebedelor desfășurat la Royal Albert Hall. De asemenea, prințesa a accesorizat ținuta cu fenomenalul colier din 178 de diamante și perle.

Diana la spectacolul Dansul Lebedelor
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: