Redactia.ro
Home » Stil de viață » 10 trucuri pe care fiecare femeie trebuie să le știe! Numărul 2 îți va economisi ban

10 trucuri pe care fiecare femeie trebuie să le știe! Numărul 2 îți va economisi ban

10 trucuri vestimentare pe care fiecare femeie trebuie să le știe! Numărul 2 îți va economisi ban

Fiecare femeie își dorește să arate bine și să se simtă confortabil, dar știm cu toții că moda și încălțămintea pot fi pline de provocări. De câte ori nu ți s-a întâmplat să cumperi o pereche de pantofi minunați doar pentru a descoperi că te dor sau că au mici defecte pe care nu le-ai observat la început? De-a lungul timpului, am descoperit câteva trucuri vestimentare care nu doar că îți salvează picioarele, dar îți protejează și portofelul! Aceste mici secrete mi-au fost de mare ajutor, iar acum le împărtășesc cu tine. Crede-mă, numărul 2 chiar mi-a economisit mulți bani!

10 trucuri pe care fiecare femeie trebuie să le știe

1. Absorbantele – secretul pentru picioarele uscate

Dacă te confrunți cu problema transpirației picioarelor, absorbantele pot fi soluția perfectă! Da, ai citit bine. Înlocuiește branțurile pantofilor cu niște absorbante și vei observa imediat diferența. Ele absorb umezeala și îți păstrează picioarele uscate, oferindu-ți confort pe tot parcursul zilei. Plus, nimeni nu va ști acest mic truc, dar tu vei simți cu siguranță beneficiile!

Numărul 2 îți va economisi ban

2. Soluția pentru îndepărtat oja – salvatorul adidașilor zgâriați

Pantofii sport sunt adesea expuși zgârieturilor, fie că îi porți zi de zi sau doar la antrenamente. Însă am descoperit că soluția pentru îndepărtat oja face minuni! Tot ce trebuie să faci este să aplici puțină soluție pe un disc de bumbac și să ștergi ușor zona zgâriată. Pantofii tăi vor arăta ca noi, fără să fie nevoie să cumperi o altă pereche.

3. Hârtia – aliatul pentru încălțămintea udă

Probabil ai avut și tu momente când ai intrat în casă cu încălțămintea udă și te-ai întrebat cum să o usuci mai repede. Trucul e simplu: umple încălțămintea cu bucăți de hârtie. Aceasta va absorbi rapid umezeala și vei avea pantofii uscați într-un timp record. E mult mai eficient decât să-i lași la aer, mai ales când ești pe fugă.

4. Oțetul – soluția pentru strălucirea încălțămintei

Dacă vrei ca pantofii tăi să arate mereu impecabil, oțetul este prietenul tău. Șterge încălțămintea cu puțin oțet și vei observa imediat cum capătă o strălucire aparte. Oțetul curăță delicat, dar eficient, eliminând orice urmă de murdărie și redând pantofilor tăi acel aspect nou.

5. Bureții – protecția cizmelor tale preferate

Cizmele lungi sunt o piesă de rezistență în sezonul rece, dar ce faci atunci când ele se deformează în dulap? Soluția e simplă: folosește tuburi din burete pentru a le menține forma. Acestea vor preveni îndoirile inestetice și vor păstra cizmele în cea mai bună stare pentru mai mult timp.

6. Parafina – impermeabilizarea rapidă a pantofilor

Dacă vremea ploioasă te prinde mereu pe nepregătite, îți recomand un truc simplu și eficient: freacă pantofii cu o lumânare de parafină, apoi încălzește-i ușor cu uscătorul de păr până ce parafina dispare. Această metodă face încălțămintea impermeabilă, protejând-o de apă și murdărie. Vei putea merge prin ploaie fără griji!

7. Plasturele medicinal – salvatorul talpei lunecoase

Iarna aduce deseori și problema tălpilor lunecoase. Dacă ți-e teamă să nu aluneci pe gheață, curăță bine talpa pantofilor și aplică câteva bucăți de plasture medicinal. Acestea vor adăuga un plus de aderență, reducând riscul de a aluneca pe suprafețe alunecoase.

8. Făina de ovăz – eliminatorul petelor de pe pielea întoarsă

Pielea întoarsă este delicată și adesea se pătează ușor. Însă făina de ovăz poate fi soluția de care ai nevoie! Aplică puțină făină pe pata respectivă, las-o să acționeze timp de 30 de minute, apoi șterge ușor cu o perie. Vei observa că pata a dispărut, iar pielea și-a recăpătat frumusețea inițială.

9. Aromatizatorul auto – eliminatorul mirosurilor neplăcute

Dacă adidașii tăi au un miros neplăcut, nu te panica! Sub branț, pune un aromatizator auto și lasă-l să acționeze peste noapte. Dimineața, adidașii vor avea un miros proaspăt și plăcut, gata pentru o nouă zi.

10. Branțurile de bumbac – soluția pentru pantofii care alunecă

Îți alunecă piciorul în pantofi? Nu e nevoie să renunți la ei! Creează-ți propriul branț din bumbac. Acesta va adăuga aderență și confort, permițându-ți să porți pantofii preferați fără griji.

Aceste trucuri sunt simple, dar extrem de eficiente, și îți pot salva timp, bani și disconfort. Recomand tuturor prietenelor mele să le încerce! Te vei bucura de pantofii tăi mult mai mult timp și, cine știe, poate chiar îți vei uimi prietenele cu soluțiile tale ingenioase. Nu uita să le împărtășești și cu ele!

Sursa foto: thestatesman.com

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: