Redactia.ro
Home » Știri » 12 fotografii care arată relația strânsă dintre Regina Elisabeta și nepotul său, Prințul William

12 fotografii care arată relația strânsă dintre Regina Elisabeta și nepotul său, Prințul William

GALERIE FOTO (10)

Prințul William, noul Prinț de Wales, a adus un omagiu lacrimogen bunicii sale, Regina – și, potrivit unui expert regal, William a simțit că legătura lui cu bunica sa s-a întărit în ultimii ani. Iată ce relație strânsă au avut cei doi.

Relația strânsă dintre Regina Elisabeta și nepotul său, Prințul William

Prințul William a adus un omagiu lacrimogen bunicii sale, Regina, dezvăluind că l-a condus prin cele mai fericite și mai triste zile din viața lui.

Noul Prinț de Wales a vorbit despre îndrumarea vitală pe care bunica sa i-a dat-o nu numai lui, ci și soției sale Kate, noua Prințesă de Wales și copiii lor , Prințul George , Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Ce spune Prințul William despre relația specială cu bunica lui

Scriind în Sunday Times , editorul regal Roya Nikkhah a spus: „Nu cu mult timp în urmă, William mi-a spus și că a simțit că relația lui cu bunica sa s-a „îmbunătățit masiv” în ultimii ani – „Cred că pentru că învăț mai multe de la ea. iar opiniile asupra viitorului, împreună cu tatăl meu, sunt mai aliniate ca niciodată”.

În ultimii ani, regina a început să-și retragă jurnalul, iar familia regală se bazează din ce în ce mai mult pe William.

Fie că a fost implicat în luarea deciziilor în familie, în gestionarea scandalurilor sau în angajamente sensibile, William a fost în centrul tuturor.

William a spus odată pentru BBC: „Datoria reginei și serviciul ei, toleranța ei, angajamentul ei față de ceilalți – cred că toate acestea au fost incredibil de importante pentru mine și a fost un adevărat exemplu călăuzitor despre ceea ce ar putea fi un monarh bun”.

Prințul William a vorbit întotdeauna cu căldură despre relația sa strânsă cu Regina Elisabeta a II-a

Cu toate acestea, se pare că nu este doar William cu care regina avea o legătură specială, deoarece ducesa de Cambridge a câștigat ferm aprobarea reginei în ultimii ani.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: