Redactia.ro
Home » Monden » 16 ani de la moartea Laurei Stoica. Mama artistei, declarații sfâșietoare: „Momentele sunt triste și dureroase”

16 ani de la moartea Laurei Stoica. Mama artistei, declarații sfâșietoare: „Momentele sunt triste și dureroase”

GALERIE FOTO (6) 16 ani de la moartea Laurei Stoica

16 ani de la moartea Laurei Stoica. În urmă cu 16 ani, Laura Stoica și iubitul ei Cristian Mărgescu au murit într-un accident rutier. Moartea artistei a șocat o țară întreagă, mai ales că vedeta urma să devină mamă pentru prima oară. Din păcate,Laura nu a mai apucat să se bucure de acest sentiment.

16 ani de la moartea Laurei Stoica. Mama artistei, declarații sfâșietoare: „Momentele sunt triste și dureroase”

În seara de 9 martie, în urmă cu 16 ani, Laura Stoica și iubitul ei, Cristian Mărgescu se aflau în mașina personală, în drum spre București. Cei doi mai aveau doar 47 de kilometri până în Capitală, dar un alt șofer care a pierdut controlul mașinii s-a izbit frontal de mașină în care se aflau cei doi artiști. Din păcate, Laura și Cristi nu au supraviețuit impactului. În urmă cu câteva luni, Laura primise vestea că este însărcinată cu primul ei copil. La 16 ani de la moartea artistei, mama ei a făcut o serie de mărturisiri emoționante.

„Îmi aduc aminte de multe ori toate momentele acelea, sunt triste sunt dureroase, dar m-am împăcat cu gândul că așa a vrut Dumnezeu. (…) Au fost ani în care m-am întrebat ce a simțit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Am aflat ulterior că n-a apucat să realizeze ce se întâmplă, deci nu a apucat să-și dea seama de tragedie. S-a sfârșit repede. Așa a vrut Dumnezeu să-i dea această bucurie de a-și găsi perechea potrivită, de a simți bucuria de a fi mamă și dacă Dumnezeu a vrut să se termine atunci totul”, a mărturisit mama Laurei Stoica.

Mama Laurei Stoica a declarat că piesa ”Mai frumoasă” a fost scrisă special pentru partenerul ei de viață, Cristi. Cei doi au trăit o poveste de dragoste minunată. „Piesa ”Mai frumoasă” i-a dedicat-o lui Cristi, pentru că într-adevăr Cristi o vedea … a fost un om extraordinar. Nu am înțeles decât după cât de extraordinar a fost. N-am auzit până atunci un bărbat care să aibă atâta răbdare. A fost dispus să fie cu ea până în ultima clipă, să meargă cu ea până la capăt”, a mai spus mama artistei.

Laura Stoica și Cristian Mărgescu au murit într-un accident rutier

Conform autorităților, Laura și Cristian au decedat la scurt timp după impact. Cei doi nu au avut timp să realizeze ce s-a întâmplat. O dacie papuc condusă de Ion Viorel, un tânăr de 22 de ani din Slobozia, a intrat pe constrasens. Conform anchetatorilor, Laura Stoica și iubitul ei nu au avut timp să reacționeze, iar mașina în care se aflau a fost proiectată 25 de metri în câmp. A fost nevoie de intervenția unui tractor puternic pentru a ridica mormanul de fiare. Cel care a produc accidentul a murit și el pe loc.

Înainte de tragedie, Laura a avut mai multe premoniții, iar prietenii și familia acesteia aveau să le înțeleagă ulterior. “Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o dată, ne-a spus mie şi soţului meu: “Dacă mor, se vor îmbogăţi toţi impresarii mei.” Noi am replicat: “Laura, ce vorbe-s astea?!”. Laura ne-a spus că poate va da mâna cu Sfântul Petru şi soţul meu îi va căra sicriul. După o lună, chiar aşa s-a şi întâmplat, soţul meu îi căra sicriul”, a povestit o bună prietenă a Laurei Stoica. Tragicul accident s-a produs la ieșirea din Comuna Sinești, șoseaua București-Urziceni. Laura și Cristian se logodiseră cu doar câteva săptămâni înainte de tragicul accident.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: