Redactia.ro
Home » Tehnologie » 3 cele mai puternice features ale telefoanelor Samsung Galaxy S

3 cele mai puternice features ale telefoanelor Samsung Galaxy S

Pe 31 ianuarie, Samsung a lansat cele 3 modele noi de flagship: Galaxy S24 | Galaxy S24+ | Galaxy S24 Ultra. Lansarea primelor telefoane mobile Samsung cu Galaxy AI marchează începutul unei noi etape în industria de telefonie mobilă globală, aducând în prim-plan oportunitățile pe care le oferă acum inteligența artificială.

Ultimele 3 modele din seria Samsung Galaxy S au o mulțime de funcții interesante, ideale pentru a îmbunătăți nivelurile de eficiență și creativitate. La job, în vacanțe sau chiar și acasă, Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra reprezintă ajutorul de care ai nevoie. Află mai multe despre noile caracteristici ale acestor dispozitive uimitoare!

1. Funcții de comunicare și traducere susținute de AI

Cu ajutorul Galaxy AI, disponibil acum pe cele 3 modele noi din seria Samsung Galaxy S, ai parte de experiențe epice în fiecare zi. Comunici mult mai ușor cu prieteni, colegi sau persoane pe care abia le-ai cunoscut, în țară sau în străinătate, la job sau în timpul tău liber. Poți comanda de aici un Samsung S24 

Ai parte de funcția Live Translate pentru traduceri bidirecționale, de voce si text, ale convorbirilor purtate la telefon în aplicația mobilă. Cu ajutorul AI, orice astfel de conversație este acum criptată. În plus, funcția Interpreter realizează traduceri în timp real pe ecranul divizat al noului tău Galaxy S24 | Galaxy S24+ | Galaxy S24 Ultra.

Plus că nici nu mai ai nevoie de Wi-Fi sau date mobile pentru a activa aceste instrumente de comunicare / traducere cu AI, astfel că orice interacțiune devine simplu de realizat, în orice loc de pe Glob. Nu uita de Chat Assist, ce poate traduce din 13 limbi atât conversații purtate în timpul liber, cât și mailuri sau mesaje date la job.

Dacă utilizezi un nou model de smartphone Samsung din seria Galaxy S pentru munca ta, lucrurile devin mai simplu de realizat. Cu Note Assist din Samsung Notes, vizualizezi rezumate generate de Galaxy AI și îți iei mai ușor notițe, iar cu Transcript Assist, pe bază de AI și tehnologie Speech-to-Text transcrie, sintetizezi și traduci fiecare mesaj vocal.

2. Funcția Circle to Search pentru căutări cu adevărat epice

Noile modele din seria Galaxy S24 includ în premieră funcția de căutare Circle to Search, dezvoltată de Samsung în parteneriat cu Google. Acest tool intuitiv bazat pe gestică oferă mult mai repede răspunsuri de calitate, atunci când vrei să afli ceva important pentru activitățile tale de zi cu zi.

Cu o apăsare prelungită pe butonul Home, încercuiești, evidențiezi, desenezi sau atingi orice element de pe display care îți trezește interesul, iar rezultatele relevante despre acesta sunt generate instant, în urma căutării în motorul de căutare Google.

Așadar, un anumit punct de reper dintr-o poză de pe social media, sau un element grafic al unui Youtube Short postat de un prieten, sunt acum mai simplu de explorat cu Circle to Search. Iar partea bună este că poți realiza acest tip de căutare pe net intuitivă fără a mai ieși din aplicațiile tale preferate.

3. Opțiuni de editare foto-video ce schimbă regulile jocului

Provisual Engine este noul pachet de instrumente AI, disponibil acum pe Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Cu ajutorul acestui tool pentru editare și partajare, te bucuri de mai mult control asupra conținutului video-foto realizat. Iar acest lucru este posibil chiar și în cele spații cu luminozitate redusă, datorita noilor funcții pentru Nightography.

Îți place să editezi pozele pe care le realizezi? Cu Galaxy AI ștergi, recompui și remasterizezi elementele-cheie ale fiecărui cadru surprins. Edit Suggestion este funcția cu ajutorul căreia te bucuri mereu de cele mai bune recomandări pentru photo editing, indiferent de tipul imaginii surprinse – landscape, selfie, group selfie etc.

Ai surprins un cadru din care lipsește un anumit element, de aceea, imaginea pare incompletă? Rezolvi rapid această problemă cu funcția Generative Edit, ce poate reface părțile lipsă cu ajutorul inteligenței artificiale generative. Iar dacă treci din nou la finalul unei zile prin imaginile surprinse, noul Super HDR afișează pre-vizualizări realiste, înainte de a apăsa declanșatorul.

Faci un switch rapid pe modul captare video și îți dai seama că noile modele din seria Galaxy S oferă exact ceea ce îți dorești de la un smartphone cu care poți filma și edita de pe același device. Funcția Instant Slow-Mo generează cadre suplimentare cu ajutorul AI-ului, oferindu-ți posibilitatea de a încetini într-un mod controlat anumite cadre importante ale acțiunii.

Galaxy AI is here! Bucură-te de funcțiile uimitoare pe care le generează noile modele de flagship Samsung, lansate la finalul lunii ianuarie. Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra redefinesc modul în care lucrezi și te distrezi. Noile instrumente AI sunt ajutorul de care ai nevoie oricând și oriunde, pentru a simplifica orice lucru pe care îl faci. Descoperă acum ofertele și alege cel mai potrivit model pentru tine din seria Galaxy S. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini