Redactia.ro
Home » Stil de viață » 3 destinații de vacanță pentru toamna lui 2021: unele din ele chiar sunt accesibile

3 destinații de vacanță pentru toamna lui 2021: unele din ele chiar sunt accesibile

GALERIE FOTO (4) 3 destinații de vacanță pentru toamna lui 2021

3 destinații de vacanță pentru toamna lui 2021. Anul 2020 ne-a ținut departe de vacanțele mult așteptate, dar anul acesta avem ocazia să vizităm multe țări incredibile. Iată câteva destinații de vacanță pentru toamnă. Cu siguranță te vor pune pe gânduri!

3 destinații de vacanță pentru toamna lui 2021: unele din ele chiar sunt accesibile

3 destinații de vacanță pentru toamna lui 2021. Anul 2020 a fost unul dificil pentru toată lumea. Pandemia de coronavirus ne-a oprit toate planurile de vacanță și toate visele. Câteva zile petrecute pe malul mării sau pe pietrele unor munți formidabili, erau doar niște vise în urmă cu câteva luni. Ei bine, odată cu ridicarea restricțiilor impuse în perioda pandemiei, oamenirea a început să revină la normal. În această perioadă, oamenii au plecat în vacanță în toate colțurile lumii pentru a se relaxa și pentru a uita de ultimele luni de izolare.

Iată trei țări care te vor relaxa în această toamnă.

Madagascar

Este destinația perfectă pentru cei care iubesc natura, care sunt pasionați de ritualuri interesante și vor un mod de viață special. Madagascar găzduiește trei sferturi dintre lemurienii de pe glob, dar și jumătate dintre cameleoni. Insula este faimoasă și pentru numeroasele specii de păsări și broaște, dar și de baobabi sau orhidee. De asemenea, peste 80% dintre speciile de animale care sunt în Madagascar nu mai există și în alte părți ale lumii

Insula are două anotimpuri, unul cald și unul ploios. Cel cald durează din noiembrie până în aprilie, iar cel răcoros, din mai până în octombrie. Se găsesc nu mai puțin de 35.000 de triburi, iar acestea se închină la spirite, pietre și ape. Fiecare trib este condus de un rege sau vrac. Principalele destinații pe care le puteți descoperi aici sunt Mauritius, Antananarivo, Parcul Lemurienilor, Antsirabe, Ranomafana, Parcul National Ranomafana, Fianarantsoa, Isalo si Parcul National, Ifaty, Tulear, Diego Suarez, Joffreville, Ankarana, Ankify si Nosy Be.

Madagascar

Cuba

Dacă sunteți curioși să aflați o destinație colorată, aceasta ar fi Cuba. Aceasta este habitatul natural al celei mai mici specii de păsări colibri. De asemenea, spre surprinderea tuturor, importul de mașini în Cuba a fost interzis până în 2011, motiv pentru care majoritatea mașinilor cubaneze sunt modele din anii 50. Mai mult, dacă vrei să încerci un trabuc special, este indicat să folosește trabucurile cubaneze, denumite puros sau habanos. Privită de sus, Cuba are forma unui aligator.

Cuba

America de Sud

Dacă îți place să călătorești, este indicat să-ți adaugi pe listă America de Sud. Neapărat trebuie să o vizitezi! De-a lungul timpului, Paracas, Nasca, Moche și Inca sunt cele mai indicate de vizitat. Argentina și Uruguay sunt locurile unde a luat naștere unul dintre cele mai pasionate dansuri, tango-ul. De asemenea, Rio de Janeiro este cunoscut ca având cel albastru cer din lume. Principalele destinații pe care le puteți descoperi aici sunt Parcul National Iguassu, Buenos Aires, Montevideo, Santiago de Chile, La Paz, Insula Soarelui, Lacul Titicaca, Puno, Cuzco, Valea Sacra a Incasilor, Machu Picchu si Lima.

America de Sud
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: