Redactia.ro
Home » Stil de viață » 3 lucruri pe care echipele de mutări mobilă le fac diferit față de tine

3 lucruri pe care echipele de mutări mobilă le fac diferit față de tine

firma de mutari

Dacă a te muta face parte din viața ta, află că sunt anumiți oameni experți în asta. Nu despre cei care se mută des este vorba, ci despre cei de la firmele de mutări mobilă, la care este chiar indicat să apelezi.

Acești specialiști sunt chemați în ajutor pentru a realiza o mutare cât mai simplu cu putință, fără complicații și fără evenimente neplăcute. Pot face asta full time pentru că fac lucrurile în mod diferit – lucruri pe care le poți afla chiar acum!

1. Planifică fiecare mutare de mobilă

Când te muți, te gândești că trebuie să îți eliberezi un weekend și să te învoiești vinerea sau să faci operațiunea în concediu. Mai apoi te gândești să chemi niște oameni în ajutor. După aceea te gândești că mutarea de mobilă nu se poate realiza fără să ai o mașină încăpătoare la dispoziție. Și cam atât, de restul te îngrijești pe parcurs.

Ei bine, o firmă de mutare mobilă are în echipă un specialist în logistică obișnuit să se gândească la absolut toate aspectele, estimând cât se poate de bine că este nevoie de X oameni, de autospecială de tonaj Y, de Z cutii, folii și pături de protecție a mobilei și totodată calculează și ruta cea mai simplă prin care mobila poate fi scoasă și dusă.

2. Protejează mobila extrem de bine

Te gândești că a fâțâi mobila prin camere, pe holuri, pe scări, în mașină și în noua locuință, cea de destinație, presupune în mod automat și deteriorarea mobilei. Chiar te aștepți la asta și îți rămâne doar să speri că pagubele vor fi cât mai mici.

Dar chit că mobila ta este nouă și modernă sau second hand și mai veche, chit că este una obișnuită sau grea, din lemn masiv, fie că are multe oglinzi și modele și muchii și curburi sau nu, în mutarea de mobilă făcută de profesioniști nimic nu are de suferit. Nu se produce nicio zgârietură, nicio bușitură și nicio lovire a pereților sau zgâriere a parchetului.

3. Fac asta zilnic, cu normă întreagă

În timp, o echipă de mutări se sudează, se rodează, se perfecționează și ajunge să poată oferi calitate în orice mutare de mobilă efectuată. Mobilierul este pe mâini bune dacă apelezi la o firmă de transport mobilă din București cel puțin, acolo unde oamenii se mută mult mai des ori în localitățile învecinate, din aceeași zonă metropolitană, ori mai la sud dacă situația economică se înrăutățește, ori mai la nord dacă familia prosperă.

Dacă ești din București și vrei să te muți, vei afla pe pielea ta că oamenii pe care speri să te bazezi sunt foarte ocupați, că transportul cu dubița va fi plină de peripeții, că situația îți va scăpa din mână precum o piesă alunecoasă de mobilier.

Apelează mai bine la SprintMove Company, deci la o echipă de experți în mutările de mobilă, și scapă de această complicație majoră. Fă lucrurile diferit, pentru binele tău!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini