Redactia.ro
Home » Horoscop » 4 zodii nepăsătoare și reci. Nu-și lasă deloc emoțiile la iveală și nu te iartă cu adevărat dacă ai greșit

4 zodii nepăsătoare și reci. Nu-și lasă deloc emoțiile la iveală și nu te iartă cu adevărat dacă ai greșit

4 zodii nepăsătoare și reci. Nu-și lasă deloc emoțiile la iveală și nu te iartă cu adevărat dacă ai greșit

Iată top 4 zodii nepăsătoare și reci. Nu-și lasă deloc emoțiile la iveală și nu te iartă cu adevărat dacă ai greșit, potrivit horoscopului lui Mihai Voropchievici.

4 zodii nepăsătoare și reci. Nu-și lasă deloc emoțiile la iveală și nu te iartă cu adevărat dacă ai greșit

Rac

Racii sunt, de obicei, foarte iubitori și emoționali. Cu toate acestea, emoțiile acestor nativi pot duce adesea la o aparentă răceală. Reacția unui Rac depinde de emoțiile pe care le primește de la ceilalți. Dacă simte o atitudine răutăcioasă din partea cuiva, un Rac nu va lăsa nepedepsită nicio insultă. El poate să-ți permită să spui ce ai de spus, dar te va lovi cu o replică ascuțită pe care o vei ține minte pentru mulți ani. Reacția lui depinde de modul în care este abordat.

Dacă a fost rănit sau trădat de cineva la care ține foarte mult, este greu să câștigi din nou încrederea unui Rac sau să fii acceptat de el. Poți fi cel mai bun prieten, văr sau verișoară, dar pentru el nu mai contează. Cuvintele dure pe care i le-ai transmis sunt cele care contează. El va trata persoana care l-a rănit ca și cum nu ar exista. Racul păstrează un jurnal al acțiunilor și faptelor.

Capricorn

Se spune că pământul este rece, iar același lucru poate fi spus și despre Capricorn. Capricornul, zodie de pământ, de altfel, preferă să nu își arate emoțiile și continuă să-și conducă acțiunile într-un mod care poate părea distant. Imaginea pe care o proiectează trebuie să fie imperturbabilă și adesea adoptă o atitudine de sfinx, considerând că aceasta este cheia succesului său. Capricornul crede că dacă pare sentimental și plin de emoții, va fi perceput ca fiind slab și va pierde respectul celor din jur.

Acești nativi preferă să își pună o mască pe față pentru a nu-și dezvălui sentimentele și slăbiciunile. Cu toate că sunt extrem de sensibili și au multe calități bune, ei refuză să le arate lumii. Sunt dispuși să folosească alte persoane în avantajul lor, punându-le adesea pe acestea să transmită negativitatea, pentru a evita a fi criticați direct. Rămân reci deoarece aleg să acționeze într-un mod practic, logic și controlat.

Vărsător

Vărsătorul nu este neapărat persoana care sare în ajutorul celor care au nevoie de un umăr pe care să plângă. În primul rând, el te verifică, încearcă să vadă despre ce este vorba și să afle dacă există vreo minciună în joc, și apoi încearcă să te ajute, dar fără a se implica emoțional.

E dorinţa Vărsătorilor de a-şi ţine emoţiile sub control. Şi reuşesc să o facă atât de bine pentru că au o putere mintală extraordinară, dar în momentul în care afişează acest zid de netrecut, pur şi simplu îşi irosesc această puterea mintală.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemenilor sunt, prin natura lor, persoane imprevizibile. Fiind o zodie dublă și duală, uneori nepăsarea lor poate fi rezultatul unei răni provocate de cineva sau poate fi o modalitate de a-și justifica acțiunile. În cazul Gemenilor, cine se scuză, se acuză.

Te sfătuim să aștepți ca nativul în cauză să proceseze situația, să se calmeze și abia apoi să abordezi o conversație cu el. Gemenii pot deveni vehemenți, mai răutăcioși și mai reci atunci când sunt supărați, la fel ca și alte zodii precum Racul, Fecioara sau Capricornul.

4 zodii nepăsătoare și reci. Nu-și lasă deloc emoțiile la iveală și nu te iartă cu adevărat dacă ai greșit
Sursa foto: antena3.ro

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: