Redactia.ro
Home » Știri » 41 de migranți au fost găsiți într-un camion frigorific în Grecia

41 de migranți au fost găsiți într-un camion frigorific în Grecia

41 de migranți au fost găsiți într-un camion frigorific în Grecia

41 de imigranți au fost găsiți într-un camion frigorific în Grecia . Autoritățile elane au anunțat că au descoperit luni 41 de migranți ascunși într-un camion frigorific pe o autostradă din nordul Greciei.

41 de migranți au fost găsiți într-un camion frigorific în Grecia

Potrivit Digi24, polițiștii din Grecia au descoperit 41 de migranți ascunși într-un TIR frigorific pe o autostradă din Grecia. Migranții, majoritatea afgani, nu au fost răniți, pentru cî sistemul de refrigerare din camion nu fusese pornit. Autoritățile au oprit camionul pe o autostradă în apropierea orașului Xanthi, în nordul Greciei, pentru un control de rutină. Șoferul a fost reținut și dus împreună cu migranții, la o secție de poliție aflată în apropiere pentru a putea fi identificați.

În urmă cu o săptămână, au fost descoperite 39 de cadavre într-un camin frigorific, acesta fiind găsit într-un parc industrual în apropiere de Londra.

Grecia se confruntă în această perioadă cu cea mai mare creștere a numărului de refugiați care sosesc în țară după 2015, an în care peste un milion de persoane au intrat în Grecia din Turcia.

Citeste si:Profilerul Poliției Române, despre analiza făcută lui Gheorghe Dincă

Loading...