Redactia.ro
Home » Stil de viață » 5 avantaje ale huselor auto din Alcantara

5 avantaje ale huselor auto din Alcantara

5 avantaje ale huselor auto din Alcantara

 

 

Dacă vrei să îi dai automobilului tău un aspect premium, fără a investi sume mari de bani în el, îți recomandăm să îi cumperi un set de huse Alcantara.

De-a lungul timpului, Alcantara a devenit un material foarte popular și în conștiința populară a reușit să acopere o gamă largă de produse din piele întoarsă sau materiale similare. De fapt, acest material nu are nicio legătură cu pielea, fiind un material compozit dezvoltat în 1970, care se laudă cu proprietăți incredibile.

 

Din ce este compus Alcantara?

 

Mixtura de materiale care compune produsul este realizată din polyester și polyuretan. Mai exact, rețeta originală conține 68% poliester și 32% polyuretan.

Grație compoziției, materialul are proprietăți excelente, dezvoltând o mulțime de avantaje de care te poți bucura dacă alegi huse auto realizate cu preponderență din el.

 

Care sunt avantajele Alcantara?

 

  • Arată excelent, fiind adesea folosit la tapițeria automobilelor de lux;
  • Este foarte plăcut la atingere;
  • Rezistă foarte bine la uzură;
  • Rezistă foarte bine la umezeală;
  • Se curăță cu ușurință. În general, acestea se montează cu ajutorul unui fermuar pe scaune și se pot îndepărta rapidpentru o curățare profundă.

 

Dacă în trecut husele auto din Alcantara erau destul de costisitoare, astăzi pot fi achiziționate la prețuri cât se poate de atractive, conform ofertei de aici https://paulomag.com/33-huse-auto-alcantara

 

 

 

Loading...