Redactia.ro
Home » Stil de viață » 5 filme de dragoste pe care să le vezi online împreună cu persoana iubită

5 filme de dragoste pe care să le vezi online împreună cu persoana iubită

5 filme de dragoste pe care să le vezi online împreună cu persoana iubită

Pentru că în ultimele luni am fost constrânși să rămânem în casă din cauza epidemiei de coronavirus, avem timp să ne uităm la diverse genuri de filme.

Ei bine, vă recomandăm 5 filme de dragoste pe care să le urmăriți alături de persoana iubită.

5 filme de dragoste pe care să le vezi online împreună cu persoana iubită

Dacă îți vei petrece următoarea perioadă acasă împreună cu persoana iubită, îți vom recomanda 10 filme de dragoste pe care să le urmăriți împreună.

The Notebook

Este o poveste de dragoste între doi necunoscuți. Allie Hamilton și Noah Calhoun s-au întâlnit la un carnaval și se îndrăgostesc. Părinții fetei nu acceptă legătura între cei doi, deoarece familia lui Noah nu este bogată și se decid să se mute departe.

După mulți ani, Allie se căsătorește cu Lon, un soldat american, însă măcinată de dragostea pe care i-o purta lui Noah, Allie îi face o vizită acestuia și își dau seama că sentimentele lor au rămas încă vii.

Don Juan de Marco

Este vorba despre un tânăr fermecător cu o mască și spadă care susține că dacă sare în gol va pune capăt tuturor problemelor sale. Psihologul Jack Mickler îl ia în primire și își dă seama că acesta este Don Juan.

Titanic

Titanic este unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste din istoria cinematografiei. Este o poveste de dragoste îmbinată cu scene de acțiune, care are loc în timpul călătoriei a navei R.M.S Titanic.

Printre miile de călători care își iau rămas bun în urma scufundării Titanicului, se numără și doi îndrăgostiți, Jack și Rose care luptă până la capăt pentru dragostea lor. Cei doi au fost eroii unei pasiuni care le va schimba viețile.

A Walk to Remember

A Walk to Remember este un film plin de tristețe, dezamăgire dar în care se naște o iubire incredibilă.

Landon Carter se îndrăgostește de fiica preotului din oraș care este bolnavă de leucemie. Tânărul are de înfruntat anumite orgolii pentru a se apropia de Jamie, dar într-un final puterea dragostei învinge. Merită vizionat!

After

After este un film american de dragoste din 2019, regizat de Jenny Gage. Acesta este bazat pe romanul de ficțiune pentru adulți cu același nume din 2014 de Anna Todd. Iubirea dintre doi adolescenți atinge cote maxime, iar suspansul și curiozitatea va face parte din film.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: