Redactia.ro
Home » Stil de viață » 5 rochii casual de purtat vara asta

5 rochii casual de purtat vara asta

GALERIE FOTO (6)

 

 

Orice femeie are nevoie de câteva rochii casual în garderoba sa. Sunt acele rochii pe care le poți purta indiferent de ocazie, chiar și atunci când ieși la o plimbare, la un restaurant, sau la shopping cu prietenele. Există numeroase modele de rochii casual minunate, pe care le-am găsit pe Nouamoda.ro, iar azi vreau să îți arăt cinci dintre ele, pe care sunt sigură că orice femeie le-ar purta cu drag în această vară.

Femei Fashion Denim Leisure Maneca scurta Rochie de buzunar

O rochie casual din denim este o alegere excelentă pentru această vară. Are un design modern și fermecător, care te va ajuta să te simți minunat în fiecare moment în care o porți. Găsești modele de rochii din denim atât în categoria de rochii casual de vară, cât și rochii casual toamnă. Pentru vară am ales un model cu mâneci scurte, însă există rochii casual din denim, cu mânecă lungă, perfecte pentru toamnă.

Rochie casual pentru femei, cu imprimeu floral, cu mânecă scurtă, rochie lungă

Chiar dacă temperaturile sunt ridicate în acest sezon, este bine să ai în garderobă și o rochie casual lungă. Am găsit un model extrem de simpatic, cu imprimeu floral și mânecă scurtă.

Femei rochie cu mâneci scurte casual cu imprimeu fluture

Tot din categoria de rochii casual damă face parte și această rochie cu mâneci scurte, buzunare și imprimeu floral. Cu un design simplu, se încadrează perfect chiar și în categoria de rochii casual sport și o poți purta oricând îți dorești să te simți confortabil.

Rochie casual pentru femei, model cu dungi, rochie potrivită pentru timpul liber

O plimbare în parc sau o cafea cu prietenele nu necesită o ținută prea elegantă, iar această rochie casual este perfectă. Este din categoria de rochii casual midi și arată perfect pentru purtat în timpul liber.

Femei casual cactus rochie cu imprimeu cu mânecă scurtă

O rochie simplă, cu mâneci scurte și completată de un imprimeu cactus este perfectă pentru zilele călduroase de vară, în care tot ce îți dorești este să te simți cât mai confortabil cu putință.

Acestea sunt cinci dintre numeroasele modele de rochii casual pe care le-am găsit pe Nouamoda.com. Cum ți se par? Pe care dintre ele ai purta-o în această vară?

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini