Redactia.ro
Home » Stil de viață » 5 semne care arată ca este cazul să te desparți de iubitul tău. Când se schimbă relația de cuplu

5 semne care arată ca este cazul să te desparți de iubitul tău. Când se schimbă relația de cuplu

5 semne care arată ca este cazul să te desparți de iubitul tău (1)

Teama de a rămâne singur și de a te înfrunta cu situații care te vor face să devii mai puternic, te fac să rămâi într-o relație alături de o persoană nepotrivită.

Iată cinci semne care îți arată faptul că este cazul să te desparți de persoana de lângă tine.

5 semne care arată ca este cazul să te desparți de iubitul tău. Când se schimbă relația de cuplu

Expertul în sex, Zoe Ligon, le-a mărturisit celor 128.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram, cinci semne care spun că trebuie să renunți la partenerul de cuplu.

Relațiile NU sunt mai importante decât indivizii implicați în ele. Relațiile care se încheie nu sunt relații eșuate. Poți avea o relație așa cum îți dorești sau altfel decât îți dorești.”, a scris ea. Potrivit acesteia, despărțirea pare a fi un eșec în viața unei persoanei.

Specialistul susține că dacă persoanele ar percepe despărțirea și ca pe altceva, ar putea ajunge la o concluzie importantă.

Pentru a afla mai multe părerei, Zoe a vorbit cu dating expert la Plenty of Fish, Shannon Smith și avocatul specializat în divorțuri Vikki Ziegler. Cei doi au indicat câteva semne care arată că relația de cuplu nu este benefică.

Cinci semne că relația ta nu funcționează

1. Viitorul nu pare tocmai bun împreună

Potrivit celor doi, deși este normal să fii într-o relație cu o persoană care are scopuri pe termen lung, diferite de ale tale, trebuie să știi că viețile voastre se îndreaptă în direcții complet diferite.

2. Nu te mai recunoști pe tine însuți

În orice relație, în funcție de persoanele cu care ne petrecem timpul, există probabilitatea să ne schimbăm obiceiurile și reacțiile. De aceea, Ziegler și Smith susțin că este timpul să ne analizăm și să ne examinam relația cu atenție.

3. Momentul în care te-ai plictisit de partener

Dacă nu te mai simți atras de partenerul tău, acesta este un motiv să-i pui capăt relației. Smith crede că se poate ajunge în situația în care să nu mai fi atras de partenerul de cuplu și să nu te mai preocupe viața acestuia.

4. Nu mai găsiți subiecte de discuție

Mai există și varianta în care nu mai aveți subiecte de discuție și relația riscă să se transforme în monotonie. ”O relație înseamnă a fi împreună”, punctează Ziegler și ”dacă nu îi poți împărtăși hobby-urile partenerului și viceversa, poate că a venit vremea să reevaluați această relație și să porniți pe drumuri separate.”, a explicat expertul Ziegler.

5. Intervine cearta din orice

Când vezi cu greu părțile pozitive și cauți orice fărâmă de scandal, este cazul să te întrebi încotro duce relația voastră. ”Realitatea este că, atunci când relația a ajuns în punctul în care sunt mai multe aspecte negative decât pozitive, probabil că trebuie să te îndrepți către ceva cu mult mai bun.”, mai spune Smith.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: