Redactia.ro
Home » Horoscop » 5 zodii vor plăti cu vârf și îndesat pentru greșelile lor. Sunt puse față în față cu trecutul

5 zodii vor plăti cu vârf și îndesat pentru greșelile lor. Sunt puse față în față cu trecutul

neti sandu

Anul acesta se va desfășura un eveniment astrologic foarte rar, care are loc o dată la 27-30 de ani și va afecta în mod semnificativ câteva zodii, marcând începutul unei perioade de schimbări și transformări. Acest eveniment va dura până pe data de 14 februarie 2026. În acest context, Neti Sandu a oferit previziuni despre influența astrelor asupra zodiilor în anul 2023. Mai jos sunt zodiile care vor fi cel mai afectate.

Zodiile cele mai afectate de evenimentul astrologic rar

Evenimentul rar se referă la intrarea planetei Saturn în semnul Peștilor, un proces care a început pe data de 7 martie 2023 și care aduce cu sine câteva aspecte importante. Saturn, zeul mitologic al timpului și cunoscut și ca „maleficul major”, se deplasează încet prin zodiac și este cea mai lentă dintre cele șapte planete. Este, de asemenea, cea mai îndepărtată planetă dintre cele recunoscute în astrologia tradițională, fiind denumită „Stăpânul limitelor”.

Până pe data de 24 mai 2025, toate zodiile, în special Pești, Rac, Fecioară, Gemeni, Săgetător și Scorpion – cele mai afectate de această schimbare – vor fi puse în fața răspunderii pentru acțiunile lor în această viață sau în viețile anterioare. Saturn este considerată planeta Karmei, a legilor și a restricțiilor. În acest context, astrologul Neti Sandu a făcut câteva previziuni.

„Saturn în zodia Peștilor, care nu a mai fost de 30 de ani în situația asta – și Saturn îi va disciplina într-un fel în care ei nu pot bănui, atât de profund va fi totul. Nici Peștii nu cred că-și aduc aminte cât de greu a fost cu Saturn și, acum, el va și retrograda și va continua anul viitor cu periplul lui de trei ani, pentru că, până acum, a stat în Vărsător și le-a dat niște lecții celor din Vărsător. Fiecare dintre noi avem și Taurul într-un sector de viață, și Peștii într-un sector, deci toată lumea va încasa aceste Planete în câte o casă astrologică, deși pare că ele fac un singur lucru, pentru fiecare dintre noi fac lucruri diferite pentru că noi avem lecții diferite de viață”, a declarat Neti Sandu.

Ce reprezintă ciclurile lui Saturn

Ciclurile lui Saturn sunt extrem de relevante, deoarece prin ritmul lor lent, marchează etape distincte pe parcursul vieții. În jurul anului care precede conjuncția exactă sau întoarcerea” lui Saturn, viața începe să sufere schimbări semnificative, semnalând adesea necesitatea renunțării la ceva, un fel de încheiere.

Ciclul lui Saturn, considerat zeul mitologic al timpului, se întinde pe o durată aproximativă de 29 de ani și jumătate. Ca urmare, cei născuți cu poziția lui Saturn în semnul Peștilor (între mai 1994 și aprilie 1996, martie 1964 și martie 1967, sau februarie 1935 și ianuarie 1938) vor trăi ceea ce se numește întoarcerea lui Saturn”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: