Redactia.ro
Home » Știri » 50 Cent împărtășește videoclipul unui accident „fatal”

50 Cent împărtășește videoclipul unui accident „fatal”

Rapperul 50 Cent a distribuit vineri un videoclip în care apare un accident fatal pe o autostrada pe care îndrăgitul artist se afla.

50 Cent împărtășește cu fanii momentele tragice pe care le-a văzut

Acesta a postat videoclipul pe contul său personal de Instagram, fiind indignat de accidental produs dintre o mașină și o motocicletă. Acesta nu a precizat locația unde s-a petrecut accidental.

Rapperul și-a întrebat fanii:

„Cine credeți că va fi acuzat de crimă ?”

Accident „fatal”

Videoclipul arată un polițist pe bicicletă care încearcă să oprească o mașină în mijlocul drumului.

Motociclistul lovește cu piciorul mașina în mișcare și este împins în acest proces, dar reușește să își mențină echilibrul.

Autovehicul răsturnat

Între timp, automobilistul întoarce volanul și încearcă să îl strivească pe motociclist, pierzând controlul asupra vehiculului său.

Autoturismul sfârșește prin a lovi un vehicul de pe cealaltă bandă, provocând răsturnarea acestuia. Peste 3,6 milioane de persoane au vizionat videoclipul pe pagina de Instagram a lui 50 Cent în câteva ore.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 50 Cent (@50cent)

Povestea de viață a lui 50 Cent

Rapperul cunoscut sub numele de 50 Cent este dovada vie a faptului că hip-hop-ul este atât un stil de viață, cât și un tip de muzică. A fost o vedetă în circuitul underground de casete de mixaj timp de câțiva ani, dar restul lumii nu a auzit de el până în 2002, când primul său single, „Wanksta”, a apărut pe coloana sonoră a filmului 8 Mile. În 2003, albumul de debut al lui 50 Cent, Get Rich or Die Tryin’, a ajuns în fruntea topurilor și a doborât recorduri de vânzări. Drept urmare, tânărul rapper a fost în mod constant în presă, iar viața sa a devenit o carte deschisă.

50 Cent a supraviețuit după ce a fost împușcat de nouă ori

Acesta nu era un muzician care inventează povești despre droguri, violență și crime pentru a vinde discuri. 50 Cent era a crescut pe străzile din New York, a supraviețuit după ce a fost împușcat de nouă ori și a folosit aceste experiențe pentru a-și alimenta cântecele. Ca urmare, criticii au remarcat că muzica sa avea o margine de curaj și au prezis că 50 Cent va fi următorul marele nume al hip-hop-ului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: