Redactia.ro
Home » Horoscop » 6 mai 2020 din perspectivă numerologică. O zi cu influențe puternice pe sectorul creativității

6 mai 2020 din perspectivă numerologică. O zi cu influențe puternice pe sectorul creativității

6 mai 2020 din perspectivă numerologică. O zi cu influențe puternice pe sectorul creativității

Numerogramă 6 mai 2020. Care este vibrația zilei. Redactia.ro îți prezintă cele mai importante aspecte ale acestei zile, din perspectivă numerologică.

În numerologie, se stabilește o anumită cifră ce influențează vibrația zilei. Pentru a obține această cifră, se adună numerele dintr-o dată. În cazul zilei de miercuri, 06.05.2020 = 0 + 6 + 5 + 2 + 0 + 2 + 0 = 15 = 1 + 5 = 6. Astfel, cifra 6 va fi definitorie pentru data de 6 mai 2020.

6 mai 2020 din perspectivă numerologică. Ce înseamnă cifra 6

În numerologie, cifra 6 este legată de simbolistica pentagramei. Astfel reprezintă un centru responsabil, un stâlp e susținere. Explicația? Cele 5 vârfuri ale pentagramei sunt asociate cu elementele naturale: pământ, aer foc, apă și spirit. Al șaselea element din pentagramă vine pentru a lega aceste 5 vârfuri. Astfel, cifra 6 e un complexă, care susține și leagă frâiele naturale ale pământului.

Astfel, vibrația zilei de 6 mai e strict legată de respnsabilitate și echilibru. De asemenea, este o cifră cu un puternic impact asupra sectorului creativității, a sensibilității și a aromoniei.

Această zi este benefică pentru atingerea idealurilor și pentru descătușarea creativității. Profită de energiile zilei de 6 mai 2020, pentru a îți stabili vise și aspirații, oricât de înalte ar fi. Poți face activități de relaxare, precum pictură, dans, cântat etc.

Cum sunt persoanele născute în 6 mai

Numerologii consideră că data nașterii stabilește cifra destinului. Este foarte importantă ziua în care am venit pe lume, iar fiecare are o vibrație proprie.

Astfel, oamenii născuți într-o zi de 6 mai sunt influențați, pe tot parcursul vieții de imaginație, fantezie și creativitate. Nu înseamnă că sunt neapărat oameni boemi și artiști, ci pot avea meserii de profesori, consilieri, psihologi în general ceva care îi poate ghida pe ceilalți.

Sunt oameni foarte empatici, care pot înțelege motivațiile celorlalți și îi pot face și pe ei să înțeleagă asta.

Oamenii născuți în ziua de 6 mai au o sensibilitate aparte, care îi poate ajuta să reușească în viață.

Însă, în cazurile nefericite, această sensibilitate îi face vulnerabili, mai ales atunci când sunt copii. Astfel, pot ajunge adulți ce vor folosi empatia și puterea de înțelegere a oamenilor contra acestora. Acești oameni devin manipulatori și pot face rău celor din jur destul de ușor, având acces în cele mai ascunse gânduri ale lor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: