Redactia.ro
Home » Horoscop » Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020. Zodiile care vor fi lovite de soartă în perioada următoare

Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020. Zodiile care vor fi lovite de soartă în perioada următoare

Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020. Zodiile care vor fi lovite de soartă în perioada următoare

Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020. Zodiile care vor fi lovite de soartă în perioada următoare. Citește horoscopul de mai jos și vezi dacă te afli printre ele.

Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020. Berbec

Săptămâna începe în forță pentru tine. Te-ai odihnit în acest weekend și ești gata să iei în piept o nouă săptămână plină de provocări. Așa și va fi. Se pare că lucrurile nu vor sta așa cum îți dorești tu, iar proiectele dau năvală peste tine. Nu uita că fără muncă nu poți ajunge unde îți dorești.

Taur

Primești vești bune. Ar cam fi și cazul după câte lucruri ți s-au întâmplat. Fii recunoscător pentru că putea fi și mai rău. Este legat ceva de o sumă mare de bani, fie este o moștenire, fie o primă la locul de muncă.

Gemeni

Din păcate, nativii zodiei Gemeni vor trece printr-o despărțire. Fie sunt părăsiți sau iau chiar ei decizia grea de a rupe relația, cert este că urmează o perioadă destul de tristă ei, căci vor cădea în butoiul cu melancolie.

Rac

Apele în care te scalzi devin din ce în ce mai adânci și din ce în ce mai murdare. Încearcă să nu îți pui în cap chiar toți oamenii pe care îi cunoști. Soarta nu te va ierta în această săptămână.

Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020. Leu

Ai trecut cu bine peste niște probleme de sănătate, dar nu te înveți minte. Fii mai atrent și nu te mai crede nemuritor. Oamenii din jurul tău au nevoie de tine, așa că nu mai fii egoist.

Fecioară

Pentru nativii care nu sunt într-o relație pot să descopere acum pe cineva care să le deschidă ochii. Fie că este o persoană care îi îndrumă spre altcineva, fie ca această persoană va deveni partenerul Fecioarei, cert este că până la sfârșitul lunii Fecioarele se vor îndrăgosti și vor trăi o poveste de dragoste de lungă durată.

Balanță

Sângele apă nu se face. Niște discuții aprinse cu membrii familiei vă pun pe gâbduri. Nu este cazul să vă simțiți amenințat. Cu calm și scuze, lucrurile se vor îndrepta.

Scorpion

Nu te mai juca cu sentimentele celor din jurul tău. Știm cu toții că nu o faci intenționat, dar ce ar fi să fii un pic mai atent înainte de a spune sau de a face ceva? Totul se plătește în viață, așa că ai grijă.

Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020. Săgetător

Un eveniment important din familie se anulează, iar acest lucru nu vă supăra deloc. Din contră, simțiți că puteți să mergeți undeva să vă relaxați. Vă doriți asta de foarte mult timp.

Capricorn

Partenerul de viață simte nevoia de libertate. Se pare că în ultima vreme ați fost tot mereu împreună, iar asta l-a făcut să se plictisească. Ar fi bine să găsiți o soluție prin care să animați puțin atmosfera, dacă nu vreți să vă părăsească.

Vărsător

Este o perioadă bună să vă faceți curaj. Visați de foarte mult timp la un proiect, dar mereu apare ceva și vă dă planurile peste cap. Este momentul să nu mai trageți de timp.

Horoscopul săptămânii 4-10 mai 2020. Pești

Săptămâna aceasta vă oferă posibilitatea să învățați niște lecții prețioase de viață. Ați mai trecut prin situații similare în trecut, dar nu ați vrut să înțelegeți nimic. Soara vă bate din nou la ușă cu aceeași lecție. Nu o ignorați și acum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: