Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Balan, tinuta in puf de noul iubit. Argint ii face toate poftele

Andreea Balan, tinuta in puf de noul iubit. Argint ii face toate poftele

Andreea Balan, tinuta in puf de noul iubit. Argint ii face toate poftele. Desi scandalul cu fostul sot George Burcea pare ca nu se mai sfarseste, Andreea Balan vede insa luminita de la capatul tunetului. Reticenta in ceea ce priveste detaliile despre noul iubit, Andreea pare ca se vindeca la bratul lui Tiberiu Argint, noua cucerire a cantaretei.

Tiberiu Argint stie ca iubita sa, Andreea Balan este sofisticata si are nevoie de multa atentie in aceasta perioada. Paparazzi de la Spynews i-au surprins pe cei doi indragostiti in oras, brat la brat si pas la pas. Se pare ca sagetile lui Cupidon au lovit in ambele parti, daca stam sa analizam fotografiile pe care ii infatiseaza pe cei doi extreme de indragostiti.

Andreea si Tiberiu, imbracati ca in reviste

Andreea si Tiberiu se potrivesc si din punct de vedere vestimentar. Cei doi s-au potrivit la culori, dar si la ochelari. In timp ce Andreea a preferat o fusta scurta, asortata cu cizme negre, iubitul Tiberiu Argint a ales o tinuta neagra, insa nu inainte de a-si asorta ochelarii de soare cu cei ai iubitei sale.

Argint este foarte galant si atent

Iubitul Andreei Balan nu doar ca este atragator, dar arata ca stie ce inseamna codul bunelor maniere. Argint a tinut plasa de cumparaturi, dar a deschis si portiera masinii, semn ca stie cum sa se poarte ca un adevarat gentleman. In plus,  Andreea Balan a trecut pe scaunul din dreapta, lasandu-si iubitul sa conduca bolidul de mii de euro.

Andreea Balan, tinuta in puf de noul iubit. Argint ii face toate poftele. Desi scandalul cu fostul sot George Burcea pare ca nu se mai sfarseste, Andreea Balan vede insa luminita de la capatul tunetului. Reticenta in ceea ce priveste detaliile despre noul iubit, Andreea pare ca se vindeca la bratului lui Tiberiu Argint, noua cucerire a cantaretei.c

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: