Redactia.ro
Home » Monden » Prima înfățișare a divorțului. Ce pretenții are Andreea Bălan de la George Burcea după despărțire

Prima înfățișare a divorțului. Ce pretenții are Andreea Bălan de la George Burcea după despărțire

Prima înfățișare a divorțului

Andreea Bălan și George Burcea au avut prima înfățișare a divorțului. Chiar dacă cei doi s-au prezentat la proces, se pare că acesta va dura destul de mult. Andreea și George s-au despărțit la începutul anului, la un an de când s-au căsătorit. Cei doi au împreună două fetițe, Ella și CLara.

Prima înfățișare a divorțului. Ce pretenții are Andreea Bălan de la George Burcea după despărțire

Andreea Bălan și George Burcea au avut prima înfățișare a divorțului săptămâna trecută. Cei doi s-au despărțit la începutul anului, după un an de căsătorie. Se pare că părinții Ellei și Clarei nu pot ajunge la un acord în privința lucrurilor și procesul va dura mai mult timp.

Conform Viva.ro, pe 1 octombrie a avut loc prima înfățișare a divorțului, iar Andreea și George s-au prezentat în fața judecătorului. Nici Andreea și nici George nu sunt dispuși să renunțe la dorințele lor. Un apropiat al artistei ar vrea ca fostul ei soț să le dea fetelor sale o pensie alimentară mult mai mară, acum că George are venituri mai mari după ce a participat la emisiunea Ferma.

Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau, să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei, a spus un apropiat al Andreei.

Andreea își dorește să fie mărită pensia alimentară pentru cele două fete

Totodată, sursa citată a declarat că artista își dorește ca George să le dea mai mulți bani celor două fete. Mai mult, se pare că Andreea va solicita plata întregii sume datorate, deoarece a observat că George se comportă din ce în ce mai urât. „Acum, singura ei preocupare este să se ocupe de fetițe, nu să intre în discuții inutile. Oricum, ea preferă să nu spele pe jos cu George, deși ar avea cu ce, pentru că nu vrea să dea explicații fetițelor când acestea vor crește mai mari și vor pune întrebări despre comportamentul părinților lor‘, a spus un apropiat al Andreei Bălan și George Burcea

Loading...