Redactia.ro
Home » Monden » George Burcea și-a șters tatuajul cu Andreea Bălan. Cu ce l-a înlocuit actorul

George Burcea și-a șters tatuajul cu Andreea Bălan. Cu ce l-a înlocuit actorul

GALERIE FOTO (2) Tatuaj George Burcea

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan declara în emisiunea Ferma 2020, că tatuajele de pe mână cu Andreea Bălan  nu le va șterge niciodată, deoarece reprezintă un lucru important pentru el. Ei bine, se pare că actorul și-a surprins fanii, după ce a fost surprins fără tatuajul pe care îl avea cu mama copiilor săi.

George Burcea și-a șters tatuajul cu Andreea Bălan. Cu ce l-a înlocuit actorul

Fiica cea mare a Andreei Bălan și a lui George Burcea a împlinit astăzi vârsta de patru ani. Cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, actorul a postat mai multe imagini cu fetița sa, iar una dintre ele i-a cam surprins pe fanii săi. George Burcea și-a făcut un nou tatuaj, doar cu cele două fetițe ale sale. Însă, se pare că în acel loc avea un tatuaj cu Andreea Bălan pe care l-ar fi înlocuit cu acesta.

Se pare că dragostea dintre el și Viviana Sposub este foarte mare, motiv pentru care George a decis să o șteargă definitiv pe fosta sa soție din viața sa. Deși în emisiunea Ferma, acesta declara ferm că nu își va șterge tatuajele cu Andreea deoarece ea va rămâne mama copiilor săi, se pare că s-a răzgândit.

tatuaj George Burcea

George Burcea, acuzații dure la adresa fostei soții

Despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea a declanșat multe conflicte. Disputa dintre cei doi a ajuns și în platourile emisiunii Ferma 2020, difuzată pe Pro Tv, în care actorul apare alături de alte vedete. Fără nicio reținere, George a vorbit în emisine despre Andreea Bălan.

Actorul a declarat că fosta sa soție își dorește custodie totală pentru cele două fetițe pe care le au împreună, Maia și Clara. „Andreea își dorește cu disperare să ia custodia totală. A zis: perfect, a plecat, știu ce fac. Îl bag înapoi în rahat. Eu îi zic că îmi vreau fetele și el nu îmi răspunde. Gata, îmi iau oile înapoi”, a spus actorul, în show-ul de la PRO TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: