Redactia.ro
Home » Știri » 8 ani de la tragedia aviatică din Apuseni. Sora Aurei Ion a răbufnit: „A fost ucisă și nu se face nimic”

8 ani de la tragedia aviatică din Apuseni. Sora Aurei Ion a răbufnit: „A fost ucisă și nu se face nimic”

GALERIE FOTO (4) 8 ani de la tragedia aviatică din Apuseni

8 ani de la tragedia aviatică din Apuseni.În urmă cu opt ani, pe 20 ianuarie 2014 avea loc tragedia din munții Apuseni, în urma căruia au murit pilotul Adrian Iovan și studenta Aura Ion. Sora tinerei a răbufnit, deoarece autoritățile nu au explicații nici măcar la opt ani de la tragicul accident.

8 ani de la tragedia aviatică din Apuseni. Sora Aurei Ion a răbufnit: „A fost ucisă și nu se face nimic”

Pe 20 ianuarie 2014, România era lovită de o tragedie de neuitat. Studenta Aura Ion și pilotul Adrian Iovan au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit în munții Apuseni. Mariana Ciucă, sora Aurei Ion trăiește cu frustrarea că moartea surorii sale, nu a fost nici acum răzbunată. Femeia acuză autoritățile care se ocupă de anchetarea accidentului aviatic din Apuseni că nu au făcut nimic pentru a găsi și pedepsii persoanele vinovate.

Luna aceasta comemoram 8 ani de la Accidentul din Munții Apuseni – accident care a rămas neinvestigat! Aura a pierit sub privirile indiferente și incompetente ale instituțiilor din România! Atât s-a putut, am putea spune.

Dar nu este așa, avem nevoie de răspunsuri constructive, avem nevoie de o reacție din partea Justiției din Romania, avem nevoie de mai mult decât indiferenta și mușamalizarea de pana acum. Țara aceasta este mâncată de vie de viermele nepăsării, care trăiește în fiecare din noi. Aura nu mai este, asta este realitatea. Așa cum zice mama, nimic din ce facem noi astăzi nu o aduce pe Aura înapoi’, spune Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, pe Facebook.

Sora Aurei Ion nu poate uita tragedia care a ucis-o pe studentă

Devastată de durere, sora Aurei Ion încă luptă pentru dreptate și speră ca într-o vor fi pedepsiți cei care sunt vinovați de moartea Aurei. ‘Săptămâna aceasta comemoram 8 ani mari și lungi de la Accidentul din Apuseni. De când a murit Aura, mai exact de când Aura a fost ucisă. Mulți vor să vorbim, să povestim despre anchetă și de ce nu se face nimic, să își amintească, să mergem la cimitir să filmăm, să ajungem la locul accidentului, etc.

Eu vreau o grotă unde să mă ascund. Și cam atât! Pentru că acest eveniment atârnă greu pe sufletul meu, al nostru, al celor care trăim în fiecare zi cu durerea.Accidentul din Apuseni este parte integrantă din viața noastră de zi cu zi. Iar eu săptămâna aceasta vreau liniște. Atât! Pentru că în restul zilelor din an, lupt pentru dreptate și plătesc costul pierderii’, mai spune Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, pe conturile sale de socializare.

După moartea fulgerătoare a Aurei, sora sa a înființat o fundație caritabilă care să poarte numele studentei. Aura Ion visa să îi ajute pe semenii ei, dar viața sa a fost prea scurtă. Fundația care poartă numele său a reușit să se implice în nenumărate cauza caritabile. „Acţiunile noastre caritabile vor fi modul nostru de a ne exprima iubirea, preţuirea faţă de eroina (sufletelor noastre) Aura Ion, modul nostru de a-i păstra vie memoria, iar pe de altă parte este modul nostru de a face cunoscut lumii întregi o părticică din caracterul ei, unic prin frumuseţea pe care o emana din interior, pentru că Aura trăia pentru a-i ajuta pe oamenii aflaţi în suferinţă, era visul ei’, susțin cei care conduc Fundația Aura Ion.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: