Redactia.ro
Home » Monden » Alex Bodi a fost surprins într-o ipostază emoționantă alături de fiica sa, după ce a ieșit din închisoare

Alex Bodi a fost surprins într-o ipostază emoționantă alături de fiica sa, după ce a ieșit din închisoare

GALERIE FOTO (5)

Alex Bodi este mai fericit ca niciodată, după ce a fost eliberat din închisoare și a reușit să își vadă familia. Deși este pus sub arest la domiciliu, omul de afaceri își poate petrece Sărbătorile alături de fetița lui, micuța Selena. 

 

Cum a fost surprins omul de afaceri alături de fetița lui

Alex Bodi a simțit cel mai tare dorul familiei, în perioada în care a stat în spatele gratiilor. Deși își petrece sărbătorile în arest la domiciliu, afaceristul nu petrece sărbătorile singur. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este în compania noii lui iubite, Daria Radionova, care are grijă de el și de fetița lui

Însă, afaceristul nu este alături doar de focoasa rusoaică, ci și de fetița lui. Alex Bodi a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care apare alături de fiica sa, micuța Selena. Alex Bodi apare cu zâmbetul până la urcehi și fericit că își ține în brațe fetița iubită. Astfel, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a decis să împărtășească acest moment și cu fanii lui din online. Fotografia a venit însoțită de un mesaj emoționant, semn că micuța i-a lipsit mult în perioada în care a stat în spatele gratiilor.

”Alături de îngerașul meu frumos! #mybaby #daddysgirl #happy #proud #xmas #alwaystogether #christmastree #smile #thankful #perfect #morning #positivevibes #loveyou #❤️”, a scris Alex Bodi pe contul personal de Instagram.

Mai mult, Alex Bodi a revenit în forță pe rețelele de socializare. Celebrul afacerist pare cu totul schimbat. Mai mult, le-a răspuns tuturor fanilor la comentarii și le-a mai spus că nu își dorește lucruri negative în viața și în prezența lui.

”Nu este vorba de sters comentarii, nu ma înțelege greșit. Nu mai vreau chestii negative in viața mea și pe pagina mea. Atât. Mulțumesc frumos pentru tot. Sărbători fericite!”, i-a răspuns Alex Bodi unei urmăritoare de pe contul său.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a ținut să le mulțumească celor care au fost alături de el în aceste momente, dar și celor care l-au criticat. În dreptul unei fotografii cu câinele său, afaceristul a scris că acesta se numără printre puținele ființe care nu l-au trădat în toată această perioadă.

”Ei sunt printre putinele ființe care stau langa tine și nu te vor trăda!
#backhome#thankful #happy #bestfriends #welcome #crypto #dogdebordeaux #mybeautiful #dog #always #smile #🧡”, 
a fost mesajul lui Alex Bodi.

Alex Bodi și Daria Radionova și-au asumat relația

Alex Bodi și Daria Radionova și-au asumat relația. Dacă până în acest moment cei doi nu și-au exprimat clar sentimentele și nu au arătat că au în mod oficial o relație, odată cu ieșirea lui Alex Bodi din închisoare par să se întâmple schimbări și ep această parte.

Rusoaica Daria Radionova este acasă la Alex Bodi, așa cum se poate observa și din InstaStory-urile postate. Mai mult, Daria i-a comentat cu o inimioară roșie la postare, Fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu a ezitat și a răspuns scurt și la obiect, ”I love you” . Astfel, cei doi îndrăgostiți par să lase trecutul în spate și să se bucure unul de compania altuia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: