Redactia.ro
Home » Știri » Decizia luată de Oana Roman după anunțul divorțului de Marius Elisei. Fanii sunt surprinși

Decizia luată de Oana Roman după anunțul divorțului de Marius Elisei. Fanii sunt surprinși

Oana Roman a luat o decizie neașteptată după divorțul de Marius Elisei. Oana a plecat în vacanță de una singură. Motivul pentru care nu și-a luat nici fiica.

 

Decizia luată de Oana Roman după anunțul divorțului

Oana Roman trece prin momente extrem de grele după divorțul de Marius Elisei. Cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, iar partenerul vedetei a fost cel care a plecat de acasă și cu afacerea pe care o aveau în online.

Oana Roman a ales să depășească momentul și va fi prezentatoarea unei emisiuni de la Antena Stars, ,,Mămici de pitici, cu lipici”. Însă, înainte de momentul lansării emisiunii, Oana Roman a decis să își aloce câteva momente de relaxare, astfel încât să scape de tot stresul și de toată agitația acumulate.

Fiica lui Petre Roman și-a făcut bagajul și a decis să plece de una singură  în vacanță. Oana Roman a ales să se distreze la munte, dar nu a luat-o pe fiica ei cu ea, motivul fiind faptul că ar vrea să fie doar ea singură și gândurile sale.

”Am evadat. Adică am decis să îmi iau două zile în care să stau singură, afară din București. Doar eu cu mine! Zen și liniște! E un exercițiu pe care îl fac de câteva ori pe an. Îmi iau timp și pentru mine. Mă încarc, mă odihnesc și încerc să mă detașez de toate. Stau la hotel și sunt doar eu cu mine”, a scris Oana Roman pe contul de Instagram.

Oana Roman revine la TV

Oana Romana  primit o veste bună chiar la început de an. Deși a trecut prin momente dificile, Oana pare să fi găsit din nou un motiv care să o facă fericită. Vedeta a vorbit despre revenirea la TV și despre emisiunea pe care o va prezenta.

A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că există o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că, din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii Mămici de pitici, cu lipici”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Oana Roman și Marius Elisei au împreună o fetiță, Isa, în vârstă de 6 ani. Vedeta a povestit despre roul Isabelei în emisiune și despre modul în care a primit aceasta vestea.

Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume. Astăzi am avut o primă zi de filmări și spre casă mi-a zis: «Auzi, dar crezi că putem măcar așa o dată, să fiu doar eu?». I-am zis că vorbim cu producătorii și că dacă este ok o să filmeze doar ea (râde). Este o premieră pentru mine. Nu am emoții”, a spus Oana Roman.

 

 

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: