Redactia.ro
Home » Știri » Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a ajuns de urgență la spital: ”Starea lui de sănătate este fragilă”

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a ajuns de urgență la spital: ”Starea lui de sănătate este fragilă”

GALERIE FOTO (2)

Adrian Bărar, fondatorul trupei Crago, a ajuns de urgență la spital. Anunțul a fost făcut joi pe pagina oficială de Facebook a trupei, componenții săi declarând că sunt îngrijorați cu privire la starea sa de sănătate. 

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo, a ajuns de urgență la spital

Membrii trupei Cargo au făcut un scurt anunț pe Facebook cu privire la colegul lor. Momentan, nu se știe cauza pentru care artistul a ajuns la spital.

Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate, este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom ţine la curent!

Fanii din mediul online i-aiu transmis mesaje impresionante artistului, fiind siguri că se va face bine cât mai repede posibil.

”Fii puternic, Adi! Mereu ai fost! Te asteptam cat mai repede pe scena sau la o Hora mare pe motoare! Te iubim si suntem cu gandul alaturi de tine/ Sanatate multa, frate! Fruntea sus si hai pe scena! Acolo e locul tau. Nu la spital!/ Sănătate multă și sa-l reauzim cât mai rapid!”, au fost doar câteva dintre sutele de mesaje.

Adi Bărar este unul dintre numele consacrate în industria muzicală din România. Fondatorul trupei Crago a pus în anul 1985 bazele celei mai renumite trupe rock din țara noastră. Mai mult, Adi Bărar este și compozitor și chiara  scris pentru diferiți artiști, dar și pentru muzică de film, generice sau diferite scurtmetraje.

,,Niciodata nu mi-am dorit să fiu instrumentist virtuos, în schimb îmi doream să pot fi recunoscut ca având un stil și o amprentă muzicală proprie, lucru ce mai târziu a fost benefic și în compozițiile mele”, declara Adi Bărar în urmă cu ceva timp.

Adi Bărar a început să cânte la chitară pe vremea când nici nu împlinise vârsta de 9 ani.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: