Redactia.ro
Home » Stil de viață » Culori de păr 2019: Culorile care se poartă anul acesta

Culori de păr 2019: Culorile care se poartă anul acesta

GALERIE FOTO (7) Culori de păr 2019: Culorile care se poartă anul acesta

Culori de păr 2019. Atunci când se schimbă moda, se schimbă și culorile folosite pentru vopsirea podoabei capilare. În acest an foarte căutate vor fi în special culorile naturale, dar și cele mai îndrăznețe, care pun creativitatea stiliștilor la contribuție.

Iată care vor fi cele mai importante tendințe în materie de culori de păr pentru anul 2019.

1. Culorile naturale

Ele vor fi chiar mai populare decât în anii trecuți acum. Lucrurile sunt cât se poate de simple atât pentri stiliști cât și pentru clienți: cea mai frumoasă culoare este cea cu care te-ai născut, așa că pe ea trebuie să contezi cel mai mult de acum.

2. Nuanțele reci

În cazul în care ai tenul un pic mai deschis te poți orienta cu încredere spre orice nuanță mai rece îți place, mai ales că alegerea în acest sens este foarte generoasă. Pot opta pentru o culoare ca: negrul cu reflexe albastre sau roșcate, ciocolatiu, șaten sau blond.

3. Nuanțele care amintesc de culoarea coniacului sau de cea a scorțișoarei

Începem cu o veste bună: este o culoare pe care dacă o alegi nu îți va da mari bătăi de cap pentru că nu necesită întreținere foarte minuțioasă. În plus, dacă ești genul care se plictisește rapid, poți alege această culoare pentru că ea se modifică în funcție de lumina naturală sau artificială.

4. Culorile cremoase

Această idee este potrivită pentru femeile care au fost și își doresc să rămână blonde. Dacă te-ai plictisit de blondul platinat, care va rămâne în continuare la modă, poți încerca un altfel de blond, mai cald.

5. Orice nuanță de roșu

În ultima perioadă roșul a intrat într-un con de umbră, de aceea în 2019 lucrurile trebuie să stea altfel. Vor fi la fel de recomandate și de atrăgătoare nuanțele foarte închise cât și cele mai deschise.

6. Cream soda

Această culoare care ne amintește de băutura copilăriei, a cucerit iremediabil vedetele de talie internațională. Cream soda nu este altceva decât o combinație între bej, maro și auriu.

Datorită acestei culori părul tău va străluci fie că ești brunetă, fie că ești blondă.

Citeşte şi: TEST: Cartea magică a iubirii care îşi dezvăluie cum percepi dragostea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini