Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată mașina pe care Liviu Vârciu nu reușește s-o vândă? Câți bani a investit în ea

Cum arată mașina pe care Liviu Vârciu nu reușește s-o vândă? Câți bani a investit în ea

GALERIE FOTO (2)

Pe lângă muzică și televiziune, Liviu Vârciu se pricepe și la mașini. Cel puțin așa se pare, având în vedere ce colecție impresionantă de autoturisme are. Însă are și câteva de care ar vrea să scape, dar nu mai poate. Iată cum arată mașina pe care Liviu Vârciu nu reușește s-o vândă. Câți bani a investit în ea, dar tot a lui va rămâne.

Liviu Vârciu pare că se pricepe la toate, inclusive la mașini. Și nu doar că se pricepe, ci și investește bani buni în autoturismele lui.

Cum arată mașina pe care Liviu Vârciu nu reușește s-o vândă

Așa se face că vedeta TV a dat 5.000 de euro pe mașina second hand în care a investit alte mii de euro, a ieșit cum trebuie, însă nimeni nu o cumpără, nici la 3 ani de când a tunat-o.

„Nu cumpără nimeni Alfa Romeo Brera… Suntem câțiva cunoscători. Nu se vinde această mașină. Am avut-o la vânzare, am pus-o la 12 mii și mi-a spus unul <<Ești beat? RON sau Euro?>>, la care am răspuns Euro. <<Ești beat, clar>>, a spus imediat”, povestește Liviu Vârciu râzând, într-unul din ultimele sale vloguri de pe Youtube.

„Această mașină n-o să o vând niciodată și o s-o păstrez eu. Impozitul e mic, în rest… e tot ce trebuie”, spune resemnat vedeta TV.

Liviu Vârciu și mașinile de lux

Liviu Vârciu nu e la prima experiență cu o mașină de care vrea să scape. Chiar la începutul anului, sătul de bolidul său de lux care parcă îi aducea ghinion pe bandă rulantă, artistul a pus anunț pe tot Internetul că vrea să o vândă.

Și toate astea după ce și-a pierdut cheile de la mașină pe pârtie la munte și apoi i-a fost ridicat talonul, semne clare că trebuie să scape de autoturism, pentru care a cerut un preț “modest” de aproape 29.000 euro.

Îndrăgitul prezentator TV a știu atunci că prietenul la nevoie se cunoaște.  Pentru a avea mai multe șanse de a-și vinde mașina, l-a rugat pe nimeni altul decât Dorian Popa să dea vestea mai departe. Cunoscut pentru talentul lui oratoric, celebrul vlogger i-a făcut puțină reclamă bijuteriei pe patru roți a prietenului său Vârciu.

„Kilometri puțini, preț bun!”, a fost mesajul lui Dorian Popa pentru toți cei interesați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: