Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Mitoșeru are COVID19! Cum se simte vedeta tv

Mihai Mitoșeru are COVID19! Cum se simte vedeta tv

GALERIE FOTO (3) Mihai Mitoșeru are COVID19!

Mihai Mitoșeru are COVID19! În urmă cu puțin timp, prezentatorul tv a făcut un anunț șocant pe rețelele de socializare. Mihai a anunțat că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, dar din fericire, mama sa nu a contactat această infecție. Cum se simte moderatorul tv?

Mihai Mitoșeru are COVID19! Cum se simte vedeta tv

Mihai Mitoșeru are COVID19! Prezentatorul Tv a postat în urmă cu puțin timp, un clip video pe rețelele de socializare în care își anunța fanii că a fost depistat cu noul coronavirus.Conform acestuia, se află în cea de-a 13-a zi de izolare, iar mâine va fi ultima zi. Mitoșeru a precizat că se simte bine, având o formă ușoară de coronavirus, iar cel mai important lucru este faptul că mama sa, Camelia Mitoșeru nu a contactat virusul. „Salutare tuturor,a 13-a zi de COVID, deci mâine fac 14. Chiar dacă, trebuie să stau în casă până luni pentru că mi-am făcut testul mai târziu. Important este că mama e bine, cel mai important! Nu are nimic, nu a luat! Important este că eu sunt bine, am avut o formă ușoară. Cu toate că eu am avut grijă, nu m-am întâlnit cu nimeni, dar am luat”, a transmis Mitoseru. Mai mult, vedeta tv a spus că nu a avut simptomele specifice coronavirusului, ci doar a avut nasul înfundat.”Am avut gust, am avut miros, nu m-a durut capul, nu m-au durut mușchii, nu m-a durut nimic. Acum, ideea e următoarea. Am simțit, în sensul că te trezești la un moment dat cu o răceală, te doare un pic capul în primele zile, nasul și gâtul. (…)În primele zile am simțit ceva în corp, ceva ciudat și la test a ieșit pozitiv. Norocul meu foarte sfânt este că mama este bine. Stați liniștiți că mama este foarte bine„, a mai spus Mitoseru.

Totodată, Mihai Mitoșeru a spus că a slăbit 10 kilograme în această perioadă, de când a aflat că mama sa va fi operată și după ce aceasta s-a întors acasă. De asemenea, și faptul că în ultimele 13 zile, Mihai a stat departe de Camelia Mitoșeru. Din imagini se poate observa că prezentatorul de la Kanal D este schimbat și palid. Din fericire, acesta a spus că se simte bine și abia așteaptă să iasă din izolare. Potrivit acestuia, în tot acest timp, Camelia Mitoșeru este îngrijită de Elena Lăzărescu, fosta soție a lui Nae Lăzărescu.

Mihai Mitoseru are covid19

Camelia Mitoșeru a suferit o operație dificilă

În urmă cu câteva săptămâni, Camelia Mitoșeru s-a întors acasă, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la cap. Vedeta a aflat că avea o tumoare necanceroasă, astfel a avut nevoie de urgență de operație. Din fericire, operația a decurs conform planului, iar mama lui Mihai Mitoșeru se află în afara oricărui pericol. În aceste momente dificile, prezentatorul tv a decis să se mute cu mama lui, pentru a fi alături de ea. Se pare însă, că virusul care a ucis milioane de oameni i-a despărțit pentru o perioadă de 14 zile, Mihai fiind testat pozitiv cu COVID19. Important este faptul că actrița nu a contactat virusul și acum așteaptă cu nerăbdare ca fiul său să se întoarcă la ea, sănătos.

Camelia Mitoseru dupa operatie
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: