Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa lui Giorgio Armani! Celebrul designer de modă a investit o avere în ea

Cum arată casa lui Giorgio Armani! Celebrul designer de modă a investit o avere în ea

GALERIE FOTO (5) Cum arată casa lui Giorgio Armani! Celebrul designer de modă a investit o avere în ea

Giorgio Armani este cunoscut pentru faptul că îi place să trăiască în lux și opulență! La vârsta de 84 de ani, celebrul designer italian locuiește într-o vilă excentrică în Saint Tropez. 

Cum arată casa lui Giorgio Armani

Giorgio Armani este unul dintre cei mai cunoscut designeri de modă din lume, fiind caracterizat ca un tip care care iubește luxul. Creatorul locuiește într-o vilă impresionantă, în Saint Tropez, Franța, unde are o colecție extraordinară de tablouri de o valoare inestimabilă.

Giorgio Armani a devenit celebru pentru linia simplă și elegantă a costumelor bărbătești pe care le crează. Casa de modă a lui Giorgio Armani vinde în toată lumea produse de lux. De la haine la ceasuri, bijuterii, pantofi, cosmetice și interioare pentru case. Printre cele mai mari mărci se numără Armani Collezioni, Giorgio Armani, Emporio Armani, Armani Jeans, Armani Exchange, Armani Junior şi Armani Casa.

Cum arată casa lui Giorgio Armani! Celebrul designer de modă a investit o avere în ea

Designerul deține mai multe iahturi de lux, printre care cel mai mare fiind ”Main”, având o avere considerabilă estimată la 8 miliarde de dolari, ținând cont de faptul cât produc anual magazinele sale din întreaga lume.

Giorgio Armani are zece case în diferite colțuri ale lumii. Cea mai mare vilă lui valorează 6 miliarde de dolari și este situată în Franța. Casa cuprinde 10 camere spațioase, lift, jacuzzi, sală de gimnastică, ecran ca la cinema, dar și un bar imens cu vedere spre piscina vilei, acolo unde creatorul de modă își primește oaspeții. În interiorul casei se regăsesc mai multe tablouri cu o valoare imensă. De asemenea, Giorgio Armani are și propriul iaht.

Iahtul are 65 de metri și se numește Main. El este ancorat ca o vilă plutitoare în portul italian La Spezia. Se spune că Main este versiunea acvatică a celebrei estetici minimaliste a lui Armani. Main este cea mai scumpă casă de pe apă. Iahtul Main a fost construit în 30 de luni, în prestigiosul șantier naval italian Codecasa, și a costat peste 60 de milioane de dolari.

Cum arată casa lui Giorgio Armani! Celebrul designer de modă a investit o avere în ea

”Mai mult decât un magazin. M-a costat tot ce am strâns după o viață de muncă. Costurile de întreținere și de funcționare sunt enorme. Când hotărăști să ai un vas ca acesta, o mie de euro nu fac nimic, sunt doar o picătură într-o găleată. Am nevoie să mă închid în propria mea lume. Vasul este un refugiu”, a mărturisit Giorgio Armani.

Giorgio Armani a avut o copilărie săracă

Giorgio Armani s-a născut pe 11 iulie 1934, la Piacenza, dintr-o familie cu venituri modeste. El a crescut alături de fratele său mai mare, Sergio, și sora mai mică, Rosanna, cea care l-a introdus în extravaganța şi uluitoarea lume a designului vestimentar. A avut o copilărie marcată de sărăcie și a muncit din greu pentru a strânge averea pe care o are deține acum.

Giorgio Armani a studiat prima dată la școala publică locală și avea o pasiune pentru teatru și cinema. Apoi a fost admis la Liceo Scientifico Respighi, tot din Piacenza, după care a studiat medicina, dar a renunțat rapid. S-a îndreptat spre arta fotografică şi mai apoi spre modă.

Giorgio Armani a lucrat vreme de şapte ani la departamentul vestimentar al magazinului general Le Rinascente. Din 1961 până în 1970 a lucrat ca designer al casei de modă Nino Cerruti, iar în 1974 şi-a deschis, împreună cu Sergio Galiotti, propria casă de modă, Armani. Succesul a venit rapid, iar creaţiile sale s-au vândut în timp record. Renumele designerului italian, supranumit „Il Maestro”, a căpătat rapid o faimă greu de egalat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: