Redactia.ro
Home » TV » Antena 1 vrea să dea lovitura cu o nouă emisiune. Despre ce show este vorba

Antena 1 vrea să dea lovitura cu o nouă emisiune. Despre ce show este vorba

GALERIE FOTO (2) Antena 1 vrea să dea lovitura cu o nouă emisiune.

Antena 1 vrea să dea lovitura cu o nouă emisiune. În curând, va apărea pe sticlă o nouă emisiune decisă să dea lovitura. Antena 1 a anunțat că va lansa un nou show pe care românii îl vor urmări intens. Postul de televiziune a avut un real succes cu emisiunea iUmor, care a făcut senzație în rândul oamenilor. Despre ce este vorba în noul concept?

Antena 1 vrea să dea lovitura cu o nouă emisiune. Despre ce show este vorba

Antena 1 vrea să dea lovitura cu o nouă emisiune. Milioane de români care au urmărit ani la rând emisiunea iUmor de la Antena 1, vor avea parte de o surpriză minunată. Postul de televiziune a anunțat un nou proiect, decis să le întreacă așteptările românilor. În timp ce show-ul iUmor își uimește telespectatorii și cu alte tipuri de divertisment, noua emisiune de la Antena 1 va conține doar momente amuzante. Mai exact, vor avea loc doar numere de stand-up, iar juriul va fi format din patru personaje cu greutate în acest domeniu, care activează pe scenele de stand-up din România încă de la apariția acestui fenomen. Fără să vă mai ținem în suspans, cei patru jurați ai noului show vor fi Teo, Vio, Costel și Dan Badea. Aceștia vor analiza performanța și îi vor sprijini pe cei aflați la început de drum. Mai mult, cei care vor să-și construiască o carieră în stand-up, pot urca într-o zi pe aceeași scenă cu mentorii lor. Pentru a participat la noul show de la Antena 1, concurenții trebuie să se înscrie pe site-ul CastingA1.ro.

Cei patru jurați vor căuta concurenți cu mai multă sau mai puțină experiență, dar talentul și capacitatea lor de a evolua vor conta foarte mult în fața juraților. Teo, Vio și Costel au deveni prieteni încă din 2004, când au început să facă stand-up în România, iar de atunci, cei trei reprezintă un exemplu pentru pasionații și aspiranții acestui fenomen. Cei trei au avut parte de multe spectacole în toată țara, iar într-un timp scurt, au devenit cunoscuți de milioane de români. De asemenea, și co-prezentatorul emisiunii iUmor Dan Badea a fost atras de acest fenomen, iar încurajat de prietenii săi, acesta a susținut primul show de comedie într-o cafenea, publicul fiind format din cunoștințe.

O noua emisiune la Antena 1

iUmor, emisiunea de succes de la Antena 1

iUmor, show-ul incendiar de la Antena 1 a făcut senzație de-a lungul anilor. Emisiunea a apărut prima dată în 2016, și este destinată românilor care au un umor aparte, iar cei care vor să-și demonstreze talentul unic, participă la emisiune. Juriul este compus din Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, iar prezentatorii sunt Șerban Copoț și Dan Badea. „Conceptul emisiunii „iUmor” îmi aminteşte de Las Vegas. Show-ul îşi propune să găsească cel mai bun număr de comedie din România, asta putând să însemne orice: dans comic, numere muzicale cu texte sau abordare în sfera comediei, stand-up, scheciuri interpretate live, imitaţii, numere de magie, pantomimă. În fond, opţiunile sunt numeroase.  Mă interesează oamenii care produc comedie în mod conştient, voluntar. Per total, aş spune ca e o şansă imensă pentru cei care au ceva de dovedit în acest domeniu. Dincolo de marele premiu, pentru cel mai bun număr de comedie, alţi concurenţi vor avea ocazia de a face parte din proiecte TV în viitorul apropiat. Cred că avem stand-up-eri, actori, performeri de toate genurile. Trebuie doar să-şi facă un pic de curaj”,declara Mihai Bendeac la începutul show-ului.În prezent, emisiunea a ajuns la sezonul 9, iar de-a lungul anilor, mulți concurenți au devenit cunoscuți în întreaga țară după ce au participat la iUmor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: