Redactia.ro
Home » Monden » Delia și-a vopsit din nou părul. Artista a ales o culoare primăvăratică

Delia și-a vopsit din nou părul. Artista a ales o culoare primăvăratică

GALERIE FOTO (6) Delia și-a vopsit din nou părul.

Delia și-a vopsit din nou părul. Publicul s-a obișnuit cu stilul inovator al Deliei Matache, iar transformare pe care a suferit-o în ultimii ani este vizibilă. De la ținutele extrentice până la machiajul ieșit din comun sau de la coafurile diferite, Delia întotdeauna o apariție strălucitoare. De această dată, vedeta a ales să se vopsească.

Delia și-a vopsit din nou părul. Artista a ales o culoare primăvăratică

Delia și-a vopsit din nou părul. În urmă cu câțiva ani, Delia Matache cucerea publicul împreună cu trupa Nick, având concerte în toată țara. După ce a decis să își construiască o carieră solo, vedeta s-a transformat într-o adevărată artistă. Publicul s-a obișnuit deja cu faptul că jurata de la Antena 1 nu mai are aceeași imagine, iar aparițiile sale sunt de fiecare dată incendiare. Ei bine, de această dată, Delia a ales să-și schimbe culoarea de păr.

Pe pagina sa de Instagram vedeta a postat o imagine în care apare cu un nou look. De la fotografia în care apare brunetă, acum Delia se mândrește cu o coafură colorată. Nu a renunțat la blond, dar s-a vopsit o parte din păr roz, albastru și puțin roșu. Delia a decis să aducă primăvara celor care o iubesc, dacă vremea de afară nu seamănă deloc a primăvară. Evident, rezultatul este fabulos, pentru că vedetei îi stă foarte bine.

Ce părere are Delia despre operațiile estetice

Delia este una dintre cele mai apreciate din România, iar stilul său unic îi determină pe tineri să o iubească și mai mult. Cu toate astea, jurata de la iUmor este câteodată pusă la zid de gurile rele pentru că aspectul ei fizic este foarte perfect, și susțin că aceasta ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni.

Deși a demonstrat de multe ori că a este o pasionată a sportului., nu toți cred că posteriorul vedetei este unul natural. Delia a ținut să lămurească această situație și a declarat faptul că totul ține de poziția pe care o adoptă în fotografii. Iar în ceea ce privește intevenția esteticienilor, Delia a spus că nu s-a operat. ”Tipule, ăsta nu este implant! Niciodată! Da, este o chestiune de perspectivă, de cum stai, întotdeauna. Logic!”, le-a transmis jurata de la ”X Factor” criticilor. Mai mult, cântăreața este de părere că oamenii sunt mult mai frumoși naturali, fără alte modificări. „Par operată? Se vede când nu mai eşti tu. Eu cred că eşti mult mai frumos azi, dacă te diferenţiezi de restul care îşi fac lucruri, prin faptul că tu nu îţi faci nimic„, a declarat Delia.

Soția lui Răzvan Munteanu a vorbit și despre faima pe care o are în prezent, menționând că aceasta vine la pachet cu mult stres. Delia avea 20 de ani când a intrat în lumea mondenă, iar de atunci artista a avut multe concerte, apariții la radio și multe proiecte tv. Delia Matache și-a făcut un nume în toți acești ani și se bucură de notorietate chiar de la începutul carierei sale. „Cumva nici măcar în momentele în care nu am fost pe val sau când nu eram difuzată la radio, acum mulți ani, nu am simțit nicio diferență, pentru că eram un om activ profesional, la fel cum sunt și acum. Pot să spun că acum e puțin mai mult stres, asta e diferența. În rest, lumea m-a știut mereu, indiferent dacă am fost sau nu prezentă la radio”, a declarat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini