Redactia.ro
Home » Monden » Delia, gravidă? Horia Brenciu a dat-o de gol pe artistă: „Cântăm la botez”

Delia, gravidă? Horia Brenciu a dat-o de gol pe artistă: „Cântăm la botez”

GALERIE FOTO (3)

În weekend a fost în centrul atenției, și asta pentru că artista și-a sărbătorit ziua de naștere. Acum apare anunțul bombă al momentului. Pe lângă miile de mesaje, Delia a primit o urare specială chiar de la Horia Brenciu, care i-a lăsat cu gura căscată pe fanii ei. A dat-o de gol că ar fi gravidă?

Pe 7 februarie, Delia Matache a împlinit 39 de ani. Artista a sărbătorit evenimentul în familie, așa cum ne permit vremurile pe care le trăim cu toții. L-a avut alături pe soțul său, Răzvan Munteanu, dar și pe tatăl ei, mai rar surprins în ipostaze apropiate cu vedeta.

În mediul online, fanii artistei s-au întrecut în urări cât mai originale, care să-i atragă atența vedetei. Printre internauții care s-au făcut remarcați prin mesajele lor au fost și colegii de breaslă ai Deliei.

Delia, gravidă? Horia Brenciu a dat-o de gol pe artistă

Horia Brenciu s-a făcut remarcat imediat cu un mesaj extrem de scurt, însă care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Artistul pare că i-a luat-o un pic înainte vedetei și a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de majoritatea fanilor, cum că ar fi gravidă.

Într-un moment de maxima sinceritate, așa cum ne-a obișnuit Horia Brenciu, artistul i-a scris câteva rânduri Deliei, însoțite de o imagine extrem de sugestivă, plină de înțeles pentru oricine o vede.

Horia Brenciu a postat o fotografie alături de Delia, însoțită de mesajul prin care a reușit să o dea de gol pe artistă.

”Să fii iubită! La mulți ani, Delione! PS: scuză-mă… când cântăm la botez?”, i-a scris Horia Brenciu artistei.

Și chiar dacă nu există vreo informație “oficială” care să îi susțină spunele lui Brenciu, fanii au reacționat imediat la postare, cu gândul că Delia ar fi gravidă.

Totodată, și în trecut, cei doi au făcut de multe ori glume pe subiectul acesta. Horia Brenciu chiar s-a oferit să-i fie naș bebelușului ce ar urma să-l aducă artista pe lume.

Horia Brenciu e nerăbdător ca Delia să devină mamă. S-a oferit chiar să-i boteze bebeluşul, dar artista pare că nu s-a lăsat flatată după așa ofertă, nici până în prezent: “Da. Numai că îi scapă un singur lucru. Copilul trebuie să îl facă el, eu nu mă bag. El cu cine vrea”, a declarat Delia, în 2015.

Delia, mărturisire emoționantă despre sarcină

Cu toate că toți fanii așteaptă cu sufletul la gură anunțul prin care artista lor preferată va face marele anunț, se pare că Delia nu se simte, deocamdată, pregătită, să devină mamă.

Deși nu este un subiect care s-o încânte în vreun fel și pe marginea căruia au apărut tot felul de comentarii mai puțin plăcute pentru artistă, artista și-a găsit timpul și răbdarea de nenumărate ori să le explice fanilor ce părere are despre sarcină.

Îndrăgita jurată X Factor a mărturisit chiar că este ”prea tânără și prea bătrână” pentru un bebe.

”Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei care are doi copii). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, a mărturisit cu ceva timp în urmă Delia, potrivit Spynews.

Așadar, se pare că fanii trebuie să mai aibă răbdare și înțelegere până când artista va face marele anunț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: