Redactia.ro
Home » Monden » Cum și-a sărbătorit Delia ziua de naștere. Petrecere cu nume sonore din showbiz

Cum și-a sărbătorit Delia ziua de naștere. Petrecere cu nume sonore din showbiz

GALERIE FOTO (4)

Delia împlinește, duminică, 39 de ani, iar de ziua sa a organizat o petrecere cu multe nume sonore din showbiz. Din story-urile vedetei, de pe rețelele de socializare, reiese că la eveniment au luat parte vedete precum: Dan Badea, Bogdan Boantă, Codin Maticiuc, dar și mama și sora cântăreței.

Cum și-a sărbătorit Delia ziua de naștere. Petrecere cu nume sonore din showbiz

Delia împlinește, duminică, frumoasa vârstă de 39 de ani. Deși suntem în plină pandemie, artista nu a dorit să treacă în mod obișnuit de această zi și a organizat o petrecere, la care au luat parte familia, dar și vedete precum: Dan Badea, Bogdan Boantă sau Codin Maticiuc, transmite playtech.ro.

La petrecere toată lumea s-a distrat ca-n vremurile bune. S-a cântat și s-a dansat, în timp ce artista a primit și multe mesaje de ”La mulți ani!”. De la eveniment, nu a lipsit nici muzica populară.

Delia Matache are tot ce vrea

Delia Matache este o femeie împlinită la cei 39 de ani. Se bucură nu doar de succes muzical, dar și de o relație stabilă. Este căsătotorită din 2012 cu Răzvan Munteanu. Delia a făcut cunoștință cu Răzvan Munteanu într-un club al acestuia, în timpul unui karaoke.

”Totul are legătură cu muzica. Delia venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei”, a povestit soțul Deliei în urmă cu ceva vreme pentru adevarul.ro.

Image result for deia despre razvan munteanu

Relația Deliei cu soțul ei este una firească, potrivit spuselor sale și nu s-au confruntat cu situații neplăcute. Cei doi călătoresc foarte mult timp împreună, în locuri la care unii doar visează.

”Relația noastră a evoluat firesc, cam ca în majoritatea cazurilor. Nu am avut întâmplări nefericite, totul merge normal. Mi se pare că nu ne facem suficient de mult timp pentru noi și chiar aș vrea să mă ocup de acest aspect: să am mai mult timp liber și să călătoresc mai mult sau să stau degeaba mai mult. (râde) Nu știu în ce măsură pot, dar aceasta îmi este dorința. Asta trebuie să faci cât trăiești, să călătorești, nu trebuie să fii sluga nimănui, a niciunui sistem, a niciunui șef. Mi se pare că, dacă ai opțiunea aceasta, e sinucidere curată să nu o faci”, a spus Delia Matache, pentru revista Viva.

Delia și Răzvan Munteanu sunt și colegi de muncă, nu doar soți. Răzvan Munteanu este și impresarul cântăreței și are grijă ca totul să decurgă foarte bine în cariera acesteia.

”Vorbim şi de una, şi de alta, suntem destul de flexibili, putem trece de la un subiect la altul. Nu ne dezbatem foarte mult. Cele două vieţi sunt destul de simple. Ea ia foarte rapid nişte decizii, instictual, rezolvă lucrurile repede. Dacă echipa dezbate un subiect timp de zece ore, ea poate să vină zece minute şi să ne dea o idee bună pe care o îmbrăţişăm cu toţii. Pentru Delia, totul trebuie să se menţină într-o zonă de joacă, pentru că altfel îşi pierde interesul. E ca un copil, dacă nu mai simte bucurie, pleacă! Pentru noi e important să îi conservăm starea asta pe care apoi o transmite publicului”, a mai explicat Răzvan Munteanu, pentru adevărul.

La vârsta de 17 ani, Delia Matache a debutat în lumea muzicii. Ea a cunoscut succesul alături de Nicolae Marin, sau Nick, în formația N&D.

„Publicul era mult mai entuziasmat. La primele concerte eram foarte surprinsă că vine atâta lume, mai ales că eram o trupă la început. Mă miram că lumea reacționa bine, dar credeam că totul e o joacă.”, spunea Delia în urmă cu ceva timp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: