Redactia.ro
Home » Monden » Ce crede Delia despre fostele relații ale soțului său! ”Singura serioasa a fost cea cu Andreea Marin”

Ce crede Delia despre fostele relații ale soțului său! ”Singura serioasa a fost cea cu Andreea Marin”

GALERIE FOTO (4) Ce crede Delia despre fostele relații ale soțului său! ”Singura serioasa a fost cea cu Andreea Marin”

Delia a făcut dezvăluiri incredibile despre relația dintre ea și soțul ei! Artista a vorbit deschis despre fostele relații ale partenerului său actual. 

Ce crede Delia despre fostele relații ale soțului său

Delia și Răzvan Munteanu formează un cuplu de mulți ani de zile, fiind unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul Românesc. Cei doi se înțeleg foarte bine și se vede că sunt pe aceeași lungime de undă pentru că reușesc să aibă un echilibru între viața persoanlă și cea profesională.

Ce crede Delia despre fostele relații ale soțului său! Fiind de 10 ani împreună, mulţi s-au întrebat care este secretul căsniciei frumoase și de durată pe care Delia și Răzvan o au. Recent, într-un interviu, frumoasa artistă a decis să dea cărțile pe față și să spună adevărul. Jurata de la ”IUmor” a dezvăluit faptul că unul dintre lucrurile care i-au făcut să reziste este spontaneitatea şi naturaleţea.

Ce crede Delia despre fostele relații ale soțului său! ”Singura serioasa a fost cea cu Andreea Marin”

”Suntem… naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan”, a spus Delia. Totodată, cântăreaţa a explicat că neîţelegerile în cuplu nu prea există: „Depinde, e de la caz la caz. Oricum, în general, nu ne prea certăm”.

De curând, celebra cântăreață, Delia, a făcut dezvăluiri despre relația dintre ei și mai ales despre relațiile pe care soțul ei le-a avut înainte de a fi ei într-o relație. Delia a mărturisit că nu a fost niciodată geloasă pe fostele relațiile ale lui Răzvan Munteanu. Artista a declarat că cea mai serioasă relație a fost cea cu Andreea Marin, care a început prin anul 2004, scrie cioa.ro.

”Știu de fostele relații ale lui Răzvan, mă rog, singura serioasă fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a spus Delia pentru revista Star.

Ce crede Delia despre fostele relații ale soțului său! ”Singura serioasa a fost cea cu Andreea Marin”

Ce crede Delia despre fostele relații ale soțului său! Se pare că Andreea Marin și Răzvan Munteanu s-ar fi cunoscut în 2004, la Festivalul „Cerbul de Aur” de la Brașov. Atunci, celebra prezentatoare TV l-a întâlnit pe actualul iubit al Deliei care avea 27 de ani, cu 3 ani mai puțin decât Andreea. Deși relația lor a fost una serioasa, din nefericire cuplul lor nu a rezistat mult timp.

De ce nu vrea Delia să facă un copil

Delia și Răzvan Munteanu formează un cuplu deja de un deceniu. Cei doi se înțeleg foarte bine și au reușit să aibă o căsnicie frumoasă bazată pe comunicare, respect și naturalețe, așa cum a declarat în nenumărate rânduri chiar artista. Deși sunt de ani buni împreună, Delia nu s-a gândit să facă un copil până acum.

Fanii se întreabă dacă și când va aduce pe lume artista un copil care să-i încânte pe toți. Delia a declarat într-un interviu pentru revista Unica, realizat cu mai mult timp în urmă, că nu vrea să facă un copil dintr-un singur motiv, și acela că nu vrea să aducă un o ființă curată într-o lume murdară.

Ce crede Delia despre fostele relații ale soțului său! ”Singura serioasa a fost cea cu Andreea Marin”

”Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îţi dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoţii mei şi îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aş putea, aş lua cu linguriţa doar partea frumoasă din viaţă şi i-aş da-o copilului meu, dar ştiu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viaţă curată într-o lume care nu e aşa. Cumva, aş crea încă o problemă Universului”, mărturisea artista acum ceva timp într-un interviu pentru Revista Unica.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: