Redactia.ro
Home » Monden » Delia, la un pas de moarte! Artista și soțul ei au tras o sperietură zdravănă

Delia, la un pas de moarte! Artista și soțul ei au tras o sperietură zdravănă

GALERIE FOTO (5) Delia, la un pas de moarte!

Delia, la un pas de moarte! Delia a trăit momente de groază, chiar în timpul unei vacanțe de lux în Austria. Artista împreună cu soțul său au avut parte de momente de panică, dar totul s-a terminat cu doar câteva julituri. Ce s-a întâmplat?

Delia, la un pas de moarte! Artista și soțul ei au tras o sperietură zdravănă

Delia, la un pas de moarte! Delia este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, vocea ei inconfundabiă bucurând mii de oameni. Din nefericire, artista a avut parte de un moment șocant în timpul unei vacanțe din Austria. Împreună cu soțul său, Delia au mers în excursie pe munte, unde au trăit o experiență neplăcută. Delia, la un pas de moarte!

În încercarea de a căpăta amintiri frumoase, vedeta și iubitul său au tras o sperietură soră cu moartea. În cadrul unui interviu, artista a declarat că a fost la un pas de moarte, după ce nu a respectat traseul stabilit din dorința de a face câteva poze. „Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a povestit Delia Matache.

Cu toate astea, Delia este bucuroasă că situația nu a fost gravă. Însă, Delia se confruntă cu o afecțiune care îi pune viața în pericol. Aceasta a recunoscut că suferă de o afecțiune, care poate provoca reacții necontrolate și crize severe. Este vorba despre misofonie sau „sindromul sensibilității la sunete”. Astfel, artista poate reacționa ciudat și la sunetul unei persoane care mânâncă, respiră, cască sau fluieră. Mai mult, un alt factor declanșator al acestor crize ar putea fi mișcarea excesivă, care poate da anxietate, disconfort sau chiar dezgust față de persoanele care fac anumite gesturi. De aceea, Delia a declarat că evită să ia masa în restaurante sau de față cu alți membri ai familiei sau prieteni, nedorind să aibă reacții neplăcute față de ei.

Clipul video cu Delia, interzis la TV

Consiliul Național al Audiovizualului a luat o decizie vineri, ca spotul publicitar cu Delia Matache, de la OK Medical, să nu mai fie difuzat la TV. CNA a luat în discuție, miercuri, subiectul și a decis că spotul nu mai poate rula la TV, deoarece acesta nu informează corect și poate induce în eroare telespectatorii. ”Spotul aduce confuzie în rândul celor care se uită și să stimuleze un comportament prin care nu se respectă prevederile în situatia asta. Mi se pare prost nimerit momentul pentru că suntem în plină campanie de vaccinare. Mesajul trebuie să fie clar. Testarea e bună, dar nu înseamnă că aruncăm masca și bem din aceeași sticlă. Nu informează corect”, a spus Cristina Pocora, membră CNA.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: