Redactia.ro
Home » Monden » Ce meserie ar fi avut Delia, dacă nu devenea cântăreață. Locul ei ar fi fost tot pe scenă

Ce meserie ar fi avut Delia, dacă nu devenea cântăreață. Locul ei ar fi fost tot pe scenă

Delia Matache este una dintre cele mai iubite artiste din România. Ea are milioane de fani datorită vocii sale și melodiilor care ajung la inimile oamenilor. De curând, Delia a dezvăluit ce profesie ar fi avut, dacă nu ar fi ajuns cântăreață.

Ce meserie ar fi avut Delia dacă nu ar fi fost cântăreață

Delia este una dintre cele mai bune voci din țară și una dintre cele mai îndrăgite artiste. Dacă nu ar fi fost pe marile scene ale României, în calitate de cântăreață, Delia ar fi avut altă meserie. Chiar ea a spus acest lucru, de curând, potrivit spynews.ro. 

Delia a mărturisit că, dacă nu ar fi ajuns artist muzical, ar fi fost dansatoare.”Poate că aş fi fost dansatoare. Nu știu. Cursul vieţii m-ar fi dus altfel și nu se ştie ce se întâmpla”, a declarat frumoasa jurată de la ”X Factor”.

Delia, relație stabilă cu Răzvan Munteanu

Delia formează de mulți ani un cuplu cu Răzvan Munteanu. Relația lor pare una stabilă, iar artista a dezvăluit că secretul unei căsnicii fericite sunt răbdarea, chimia, înțelegerea și respectul.

”Chimia, ar fi unul dintre ele, răbdarea, înţelegerea, respectul, în primul rând. Nu suntem conflictuali, în niciun fel, nici eu, nici el, deci iese din discuţie. Nu s-a întâmplat până acum să nu cădem de acord pentru că gândim la fel și ne plac aceleași lucruri”, a mărturisit Delia pentru TvMania.

Delia Matache și Răzvan Munteanu au avut nunta în anul 2012. Răzvan Munteanu este managerul Deliei și are câteva afaceri, în Centrul Vechi al Capitalei. Aici, soțul artistei deține mai multe localuri. Cei doi s-au cunoscut chiar într-un club pe care Răzvan Munteanu îl manageria, iar cântăreața venie la un karaoke. La doi ani de atunci, și-au spus ”DA!”

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta.” a relatat soțul Deliei într-un interviu.

Răzvan Munteanu a precizat că mare parte din activitatea lui este dedicată carierei Deliei. El este cel care îi face tot ce înseamnă management și are grijă ca Delia să atingă mereu performanță.

“În prezent, mă ocup mai mult de muzică, de cariera Deliei. Îi fac management complet, cu tot ce înseamnă muzică, imagine, contracte, cântări, show-uri TV, alegerea pieselor. Urmăresc doar performanţa şi numărul unu în top. Cum am cel mai bun produs de pe piaţă, mă refer aici la Delia, şi fac totul cu pasiune şi cu dedicare totală, se văd şi rezultatele. Muncesc 10-14 ore pe zi şi am în spate o echipă foarte bună, pe care o coordonez.”, a mai explicat Răzvan Munteanu, soțul Deliei.

Cu cine s-a mai iubit Delia Matache

Înainte de a fi cu Răzvan Munteanu, Delia a mai avut și alte relații. S-a iubit timp de doi ani cu omul de afaceri Florin Moldoveanu, tot timp de doi ani a fost și cu Edi, fiul fostului antrenor al naționalei, Anghel Iordănescu și…tot doi ani de iubire i-a avut și cu cântărețul Matteo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: