Redactia.ro
Home » Monden » Cum slăbește Delia Matache? Artista nu a reușit să țină o dietă mai mult de două zile

Cum slăbește Delia Matache? Artista nu a reușit să țină o dietă mai mult de două zile

Cum slăbește Delia Matache_

Delia Matache este una dintre cele mai talentate și cunoscute artiste din România. Cântăreața se poate declara o femeie împlinită, având o familie frumoasă și o carieră de succes. Delia este jurat în cadrul emisiunii X Factor și iUmor, iar în trecut a făcut parte din trupa N&D, alături de care a reușit să scoată 4 albume pe piață.

Cum slăbește Delia Matache? Artista nu a reușit să țină o dietă mai mult de două zile

Delia Matache are numeroși fani în România, dar și peste hotare. Artista se bucură de faima pe care o are și încearcă să fie cât mai discretă cu viața sa personală. În vârstă de 38 de ani, Delia a declarat de-a lungul timpului că este o persoană pofticioasă și că s-a luptat de multe ori cu kilogramele în plus. În nenumărate rânduri, Delia a declarat că nu este o fană a dietelor și că nu a reușit niciodată să ducă până la capăt una. Artista nu se poate abține din a mânca multe feluri de mâncare, dar a găsit o soluție prin care să piardă mai multe kilograme.

Delia Matache a început să alerge dimineață, seara sau când îi permite programul său încărcat. De-a lungul timpului, artista nu a fost deranjată de formele ei, dar în ultima perioadă a decis că ar fi mult mai bine pentru sănătatea ei să scape de kilogramele în plus. S-a apucat de alergat, dar nu își numără niciodată porțiile de mâncare, iar intervenția unui nutriționist a fost exlusă de la început.

În urmă cu ceva timp, artista a spus că a încercat să țină o dietă, dar aceasta nu a durat mai mult de două zile. „Încerc și mă gândesc la un regim de viață sănătos, nu reușesc să îl țin. Mă pasionează și citesc mult, dar nu reușesc. Mi-ar plăcea să fiu mai slabă, dar pentru că n-am mai fost în ultima perioadă, acum îmi doresc. Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând. Talent aș avea în bucătărie, e vorba de experiență.”, a spus Delia.

Ce își dorește Delia Matache?

Arrtista a vorbit într-un interviu în urmă cu doi ani, despre dorințele pe care orice om le are și despre ce fel de artist vrea să fie. Cu toate astea, cântăreața a spus că nu vrea să devină artist internațional sau să fie pe placul tuturor. Delia s-a născut în Berceni, într-o familie modestă, dar cu toate astea nu-și amintește să-i fi lipsit ceva. După ce și-au dat seama că are talent, părinții săi au îndrumat-o spre muzică. Anii au trecut, iar numele Deliei a devenit cunoscut în întreaga țară, iar după ce s-a lansat singură, aceasta a avut un succes incredibil. Chiar și așa, Delia a declarat că nu vrea să fie pe placul tuturor. „Pe plan artistic nu am de gând decât să surprind şi să încerc să mă menţin true atât cât sunt şi atât cât pot, nu am în plan să devin Madonna. Nu mi-ar plăcea, mi s-ar părea prea obositor, m-ar costa viaţa mea şi nu aş da-o. Cred că viaţa mea aşa cum e acum e cât de cât bine, am un echilibru, raportat la nivelul la care suntem, la ţara în care suntem„,a spus Delia Matache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: