Redactia.ro
Home » Monden » Cu cine s-a iubit Delia Matache înainte să se căsătorească cu Răzvan Munteanu? Era cât pe ce să se căsătorească cu un cântăreț

Cu cine s-a iubit Delia Matache înainte să se căsătorească cu Răzvan Munteanu? Era cât pe ce să se căsătorească cu un cântăreț

GALERIE FOTO (2)

Delia Matache trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Răzvan Munteanu de mai bine de opt ani. Însă, puțini sunt cei care știu cu cine s-a iubit artista înainte. 

 

Ce parteneri a avut Delia Matache

 

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, care a impresionat tot timpul prin unicitate și extravaganța pieselor vestimentare, Delia Matache nu a cunoscut succesul dintotdeauna, nici pe plan profesional, dar nici pe plan personal.

Mulți sunt cei care cred că Delia ar putea scrie o carte din povestea ei de viață. Vedeta are o poveste interesantă din punct de vedere amoros.

Până să ajungă la altar și să facă pasul cel mare, Delia Matache s-a iubit cu omul de afaceri Florin Moldoveanu, în anul 2003. Aceștia au fost împreună timp de doi ani, după ce vedeta a hotărât să se lanseze într-o carieră solo, în muzică.

Delia Matache a format un cuplu și cu Edi Iordănescu, fiul fostului antrenor al echipei naționale, cu care a fost împreună tot doi ani, potrivit spynews.ro.

Este cunoscută și povestea de dragoste pe care Delia a avut-o cu artistul Matteo.

Din păcate, relația dintre Delia și Matteo nu a durat mult, cei doi despărțindu-se la scurt timp.

 

 

Cum s-au cunoscut Delia și Răzvan Munteanu

 

Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi par să se înțeleagă de minune. Însă, cei doi nu au avut parte de o întâlnire ca în filme. Răzvan și Delia s-au cunoscut pentru prima dată într-un club din Centrul Vechi.

Delia și Răzvan au 10 ani de când sunt împreună și 8 ani de când au devenit soț și soție. Cei doi s-au căsătorit în 2012, iar de atunci cei doi sunt inseparabili.

În perioada carantinei, cei doi nu au avut parte de monotonie.

,,Am  fost  plecată  la  munte,  ies  tot  în parc să alerg, nu fac decât lucrurile pe care simt să le fac, luându-mi măsuri de precauție − mască − și evitând aglomerația.

Totul a fost foarte bine, ne-am uitat la filme, am petrecut timp împreună, ne-am văzut cu Oana, sora mea, și Răzvan, cu copiii, cu  prietenii apropiați. Având în vedere că, în rest, suntem super activi și nu reușim să petrecem timp împreună, acum a fost bine și am recuperat. Nu am avut cum să ne plictisim! Oricum, în general, nu ne prea certăm„, a declarat Delia pentru revista Viva! în urmă cu ceva timp.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: