Redactia.ro
Home » Monden » Delia își mai cumpără un penthouse. Suma fabuloasă pe care artista a dat-o pe noua casă

Delia își mai cumpără un penthouse. Suma fabuloasă pe care artista a dat-o pe noua casă

De ce nu are Delia copii. Juratul de la iUmor a recunoscut singură în ce situație se află

Cântăreața Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, și-au mai cumpărat un penthouse, la fel de scump precum cel anterior. Mai exact, și-au cumpărat un penthouse în valoare de 3 milioane de euro, la etajele unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park, ce se construiește în nordul Bucureștiului.

Delia și soțul ei, o nouă casă nouă scumpă

Delia și soțul ei s-au mutat într-o locuință la fel de scumpă precum cea anterioară, în nordul Capitalei. Concret, și-au cumpărat un penthouse în valoare de 3 milioane de euro, în suprafață de 575 de metri pătrați, care se întinde pe etajele 19-20 ale unuia din cele două turnuri înalte de 77 de metri din proiectul One Verdi Park, ce se construiește în nordul Bucureștiului, informează profit.ro

Cunosc foarte bine proiectul One Verdi Park. Îmi place pentru că are toate caracteristicile unui penthouse adevărat: suprafața, înălțime de 6 metri în living, este cel mai înalt bloc de locuințe din zona de nord și priveliștea este spectaculoasă, ai vedere la parc și lacuri, vezi tot nordul. Caracterul de unicitate ne-a atras. Acesta și cel din turnul principal al One Mircea Eliade sunt cele mai importante penthouse-uri din oraș, iar acela era vândut. Intenția este să ne mutăm, dar nu pot să nu iau în calcul apariția unei oferte mai bune de vânzare. Oricum, vrem să facem un upgrade tot într-un penthouse, iar momentan aceasta este opțiunea. Lemon Interior Design va face designul interior al locuinței. Am mai lucrat cu ei și la celelalte apartamente pe care le-am mai cumpărat de-a lungul timpului de la One United Properties“, a declarat, pentru Profit.ro, Răzvan Munteanu.

Delia și Răzvan Munteanu au plătit în avans

Cei doi sunt investitori vechi alături de dezvoltatorul imobiliar One United Properties, fondat de antreprenorii Victor Căpitanu și Andrei Diaconescu.  Momentan, Delia și Răzvan locuiesc într-un penthouse cumpărat în urmă cu 7 ani, cu circa un milion de euro, în One Floreasca Lake și investesc regulat în majoritatea proiectelor rezidențiale realizate de One United Properties.

Delia și Răzvan au plătit deja un avans de circa un milion de euro pentru noul penthouse, iar diferența până la 3 milioane de euro o vor achita în rate până la livrarea locuinței, programată pentru trimestrul patru al anulului viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: