Redactia.ro
Home » Monden » Smiley și Delia, împreună? Ce au făcut artiștii

Smiley și Delia, împreună? Ce au făcut artiștii

Vestea că Smiley va fi tătic a circulat zilele trecute cu viteza luminii. În plus, Smiley și Gina Pistol și-au declarat iubirea într-un scurt video postat pe YouTube, pentru a putea liniștii fanii, că într-adevăr, cei doi sunt pe cale să devina părinți. Însă acest lucru nu stă în calea carierei lui Smiley, care a lansat astăzi o piesă, în colaborare cu Delia.

Smiley și Delia colaborează la 15 ani de la prima întalnire la același microfon, atunci pentru serialul “Secretul Mariei”. Piesa “Ne vedem noi”, îi înfățișează pe cei doi într-o frumoasă, dar complicată poveste de dragoste, în care ambii parteneri se regăsesc într-un final.

Smiley, fericit pe toate planurile

Chiar daca pandemia de Covid-19 a afectat destul de mult industria muzicală, lansând mulți artiști fară posibilitatea de a cânta pe scenă și deci fără a încasa bani, nu același lucru se poate spune despre Smiley. Cântărețul este în culmea fericirii după ce a aflat că va fi tată de fată, iar acum a lansat și o piesa de suflet, în colaborare cu Delia. În plus, Smiley este implicat și într-o producție cinematografică, alături de bunul sau prieten și co-prezentator, Pavel Bartos.

„Eram în mansarda mea, alături de Lucian Nagy și de Șerban Cazan, fiecare dintre noi era departe de ai lui, de persoanele iubite, și așa a apărut „Ne vedem noi”. În perioada aceea făceam multe live-uri pe Facebook și pe YouTube și chiar am cântat atunci, la cald, părți din piesă oamenilor care erau pe recepție. Abia după ce am terminat-o am simțit că-i lipsește dimensiunea feminină, că este de fapt un dialog muzical între un el și o ea și iată că, după o altă perioadă de lucru, auziți acum varianta ei finală, cu Delia.”, a povestit Smiley despre noua piesă, în colaborare cu Delia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: