Redactia.ro
Home » Monden » Delia trece prin momente grele. Vedeta a izbucnit în lacrimi în fața urmăritorilor săi

Delia trece prin momente grele. Vedeta a izbucnit în lacrimi în fața urmăritorilor săi

GALERIE FOTO (4) Delia trece prin momente grele

Delia, una dintre cea mai îndrăgită artistă a momentului din România, nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns. Vedeta s-a arătat emoționată după ce a urmărit filmul în care un primar și-a dezbrăcat fiica și a pus-o să stea cu mâinile ridicate pentru a o pedepsi.

Delia trece prin momente grele. Vedeta a izbucnit în lacrimi în fața urmăritorilor săi

Delia a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare. Artista a postat un InstStory în care apărea vizibil afectată de gestul primarului care și-a dezbrăcat și filmat fiica în timp ce o pedepsea pentru că nu a fost cuminte.

Traumatizată de momentele neplăcute din copilărie pe care le-a trăit, Delia a izbucnit în lacrimi, încercând totuși să se abțină, dar emoțiile au copleșit-o.

Cântăreața le-a povestit fanilor ei că și a trecut prin momente asemănătoare la creșă. ”Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță și cred că și creșă, pentru că am pățit chestii asemănătoare doar că pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți… fără nicio Drama Queen pe vremea aia așa erau și văd că așa e și acum. Părinții te băteau și la grădiniță primeai uneori același tratament și uneori am reacția asta când văd chestii asemănătoare cu ce am trăit.”, a spus Delia cu ochii în lacrimi despre perioada copilăriei sale!, a spus artista.

Delia, momente traumatizante din copilărie

În același clip, Delia le-a mărturisit urmăritorilor săi că ea împreună cu colegii ei au fost umiliți de către educatoarele de la creșă, după ce acestea le ofereau micuților cojile de la mere.

Țin minte când educatoarele de la creșă curățau niște mere și mâncau merele și ne dădeau cojile, ni le dădeau pe o tavă să mâncam”, a mai spus Delia pe InstaStory cu ochii în lacrimi.

Recent, primarul orașului Sângeorz Băi, din Bistrița Năsăud și-a filmat fiica în timp ce o umilea pentru că nu a fost cuminte. Edilul i-a trimis filmarea mamei fetiței, care ulterior a devenit virală pe Internet.

Fetița edilului a fost obligată să se dezbrace, să se așeze în fața către perete, cu mâinile ridicate si să rostească fraze precum ”Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, ”O să fac exerciții și o să învăț”, ”Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun”, ”Nu mai sunt fițoasă”, ”Nu mai sunt figurantă” sau ”Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: