Redactia.ro
Home » Monden » S-a aflat! Motivul pentru care Delia nu are copii. Mama sa a dat-o de gol: „A încercat, dar…”

S-a aflat! Motivul pentru care Delia nu are copii. Mama sa a dat-o de gol: „A încercat, dar…”

GALERIE FOTO (6) Delia Matache

Delia este una dintre cele mai admirate, îndrăgite și iubite artiste din România. Deși are 38 de ani, cântăreața nu este niciun copil, aceasta fiind căsătorită cu omul de afaceri Răzvan Munteanu. Care este motivul pentru care artista nu are niciun copil?

S-a aflat! Motivul pentru care Delia nu are copii. Mama sa a dat-o de gol: „A încercat, dar…”

De multe ori, fanii Deliei s-au întrebat de ce aceasta nu are niciun copil, deși este căsătorită de opt ani cu afaceristul Răzvan Munteanu. Potrivit cancan.ro, în urmă cu doi ani, Delia a fost surprinsă în timp ce intra într-o clinică de fertilizare din centrul Bucureștiului. Conform mamei acesteia, Gina Matache, artista a apelat încă din 2017 la clinicile de fertilizare, însă fără succes.

În cadrul unei emisiuni, Gina Matache a mărturisit că fiica ei cea mare, Delia a apelat la această variantă pentru a deveni mămică.

În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache.

Delia Matache este căsătorită cu Răzvan Munteanu

Delia Matache, în vârstă de 38 de ani s-a căsătorit în urmă cu opt ani cu afaxeristul Răzvan Munteanu, în vârstă de 43 de ani.

În 2012, cei doi și-au spus da în fața ofiețerului stării civile la Poarta Sărutului, unde au fost prezenți zeci de prieteni din București.

Deși această este o artistă cunoscută și iubită, cei doi au preferat să-și țină relația departe de ochii lumii. Delia avea să-l cunoască în 2010, pe Răzvan într-unul din cluburile lui din București. Doi ani mai târziu, aveau să devină soț și soție, iar acum se bucură de viața petrecută în doi, chiar dacă nu au copii.

Răzvan Munteanu nu este doar soțul Deliei, ci și managerul acesteia, și amândoi formează o echipă de minune, dacă stăm să obsevăm succesul pe care artista l-a dobândit de-a lungul anilor. Din cele spuse de Delia, Răzvan ar fi fost cel care a făcut primul pas către o relație, aceasta fiind cucerită de afacerist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: