Redactia.ro
Home » Știri » Câți bani a dat Delia Matache pe o singură geantă. Ce firmă preferă

Câți bani a dat Delia Matache pe o singură geantă. Ce firmă preferă

GALERIE FOTO (2) Câți bani a dat Delia Matache pe o singură geantă. Ce firmă preferă

Delia Matache este deja o figură consacrată în showbiz-ul românesc, așa că nu este de mirare că are un succes foarte mare, care îi aduce venituri consistente la finalul fiecărei luni. Cântăreața are multe concerte, este invitată la diferite celebrări la nivel local, la petreceri private și nu în ultimul rând, face parte din juriul emisiunii iUmor.

Este evident că vedeta își permite să își cumpere tot ce își dorește și nu se uită niciodată la sumă atunci când îi place vreun obiect de lux! Într-un episod al emisiunii TV de la Antena 1, artista a avut o discuție cel puțin… amuzantă cu colegii jurați, Cheloo și Mihai Bendeac.

Așadar, Mihai Bendeac o tachina pe Delia pentru fusta cu care era îmbrăcată, pe care a comparat-o cu o plasă de țânțari. Apoi, actorul a întrebat-o pe cântăreață cât a costat, iar de aici a pornit o întreagă discuție despre geanta pe care o purta Delia în acea zi!

Cât a dat Delia Matache pe o geantă

Bendeac: Matache, cat ai dat pe plasa asta de tantari? E o plasa, pe bune!

Delia: Asta costa mult, dar mai scumpe decat accesoriile sau lucrurile astea sunt gentile. Astea costa mult. Uite, geanta asta costa mult de tot, e scumpa.

Bendeac: Cat costa? Daca e mai scumpa decat masina mea, te bat aici, in fata camerelor! Masina mea face 12.000 de euro acum.
Delia: Aaaa, e mai ieftina! Vreo 10.000 e geanta.

geanta de 10.000 de euro a deliei
geanta de 10.000 de euro a Deliei

Cheloo: Tu realizezi ca masina mea e 6.500 de euro cu tot cu reparatii, da?
Delia: Pai la cum arata masina ta, e scumpa rau. Si, pana la urma, nu e geanta.

Nu este de mirare că Delia își permite să își cumpere o geantă care costă 10.000 de euro, având în vedere că ea face aceștia bani în doar o oră de cântat. Pentru doar 15 minute în care interpretează piesele sale, este plătită cu 3.900 de euro.

Pentru nunți și petreceri private, prețul pe care îl cere cântăreața pornește de la 19.000 de euro.

Loading...