Redactia.ro
Home » Monden » Cine este soțul Deliei. Puțini știu cu ce se ocupă Răzvan Munteanu

Cine este soțul Deliei. Puțini știu cu ce se ocupă Răzvan Munteanu

Cine este soțul Deliei. Puțini știu cu ce se ocupă Răzvan Munteanu

Delia este una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi. Este, de asemenea, una dintre cele constante prezențe la TV și în Social Media. Totuși, a reușit să fie și una dintre cele mai discrete, în ceea ce privește viața personală. Și-a lăsat fanii să pătrundă în viața ei privată doar atât cât a considerat că este oportun. De aceea, puțini știu cine este, de fapt, și cu ce se ocup soțul Deliei, Răzvan Munteanu.

Delia și soțul ei sunt împreună de 10 ani și sunt căsătoriți din 2012. Sunt fericiți împreună și fac o echipă perfectă atât personal, cât și profesional.

„Da, se poate spune că suntem o echipă, dar am trecut de acest stadiu cumva, nu mai este vorba doar despre noi doi. Soțul meu este unul dintre partenerii de la Global, el și Lucian Ștefan sunt asociați, iar eu și Global lucrăm împreună.



Lucrurile nu se mai desfășoară doar între noi doi, am trecut de perioada în care el mă însoțea la concerte și atât, acum lucrurile sunt mult mai complexe. Noi nu discutăm non-stop despre cariera mea, încercăm să nu fie atât de profesională treaba, mereu. În casă, cum să fie?!Cum este peste tot, la fel, nu suntem foarte diferiți de restul oamenilor”
, povestea Delia pentru revista Viva! în urmă cu 2 ani.

Pe lângă faptul că este impresarul Deliei, Răzvan Munteanu este un prosper om de afaceri. Soțul Deliei câștigă sume frumoase de bani, din localurile pe care le deține în Centrul Vechi al Capitalei, dar și din afecerea cu imobiliare la care este acționar.

Afaceri bănoase, investiții în viitor și interes pentru Bitcoin

Răzvan Munteanu a pus pe picioare mai multe afaceri și e implicat în diverse proiecte. Toate acestea aduc sume fabuloase de bani în averea familiei. O parte din bani îi reinvestește în alte idei de afaceri.

Recent, Răzvan Munteanu a fost invitat la podcastul realizat de George Buhnici. Este una dintre rarele sale apariții filmate. În această ediție specială, a vorbit despre viața sa profesională, despre cariera sa, începută din timpul facultății de ASE și despre domeniul imobiliarelor în care activează.

Soțul Deliei este un susținător al investirii în Bitcoin.

„Banii pe care noi considerăm că îi avem la noi… Multă lume spune că am o sumă x de bani pe acest card. De fapt, nu ai niciun ban pe acest card. E un plastic. Este vorba doar despre încrederea pe care tu o ai în emitentul acestui card. Bitcoinul îți asigură ție accesul la proprii tăi bani. Tu îi ai la tine. 10-15% din toți banii pe care îi avem sunt depozitați în Bitcoin.”

Dragoste la prima vedere între Delia și soțul ei

Cei doi s-au cunoscut într-un club pe care Răzvan Munteanu îl avea în centrul vechi. Ulterior, el a fost cel care a încurajat-o în cariera muzicală, devenindu-i și manager.

„Mi-a plăcut foarte mult el. Pur și simplu. Nu am stat să analizez ce mă atrage. Mi-a plăcut și lucrurile au venit de la sine în următoarele zile, săptămâni. Nu a fost nimic complicat. Ne-am plăcut și a fost momentul potrivit.”

Relația lor funcționează de ani de zile. Pe lângă activitățile normale, de zi cu zi, dar și concerte, evenimente și proiecte, găsesc timp și pentru a pleca împreună în vacanțe exotice.

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”, povestea Răzvan, într-un interviu mai vechi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: