Redactia.ro
Home » Monden » Mama Deliei a dat-o de gol. Ce face, de fapt, artista pentru a avea un copil

Mama Deliei a dat-o de gol. Ce face, de fapt, artista pentru a avea un copil

GALERIE FOTO (4) delia

Delia își dorește mult propriul copil. Cântăreața a recunoscut că este pregătită de acest moment împreună cu soțul ei, Răzvan Munteanu.

Deși mereu a evitat acest subiect, se pare că Delia și-ar dori să devină mamă. Artista și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai solide și vechi cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de mulți ani, dar un lucru le mai lipsește pentru a fi pe deplin fericiți: un copil.

Delia și Răzvan Munteanu sunt căsătoriți din 2012

Face tratamente ca să aibă un copil

Sătulă de întrebarea „Când urmează să faci un copil?”, Delia a pus piciorul în prag și „s-a pus pe treabă”. Se pare că nu îl poate avea pe cale naturală, de aceea ar fi încercat diferite tratamente. Problema tratamentelor de specialitate este una veche în cazul Deliei. Potrivit unor declarații făcute de mama acesteia, în anul 2017 și 2018, cântăreața a mai apelat la clinicile de fertilizare, însă fără rezultat.

Gina Matache a povestit, în cadrul unei emisiuni de televiziune, despre faptul că artista a apelat la această variantă pentru a deveni mamă cât mai curând. „În tinerețe rămâneam însărcinată și dacă beam apă, însă Delia nu poate. Îţi dai seama că nu am făcut tratamente cum încearcă ea acum… şi nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau aşa, d-astea. S-a săturat și ea să fie întrebată când face un copil”, a mărturisit Gina Matache la Antena Stars.

Chiar și soțul Deliei a confirmat zvonurile. „Da, în momentul acesta lucrăm la copil, ne dorim foarte mult, dar nu avem probleme care să necesite tratamente de specialitate”, a declarat Răzvan Munteanu.

E deja însărcinată?

Luna trecută, solista a împlinit 38 de ani. Cu această ocazie mama Deliei a publicat un mesaj emoționant pe profilul său de socializare lângă un colaj de fotografii cu fiica ei în copilărie. Iar lângă mesajul respectiv a scris „La mulți ani copil bălai… Delia, să nu lași timpul să te schimbe, să ai grijă de tot ce iubești și să ajungi la anii, la care să faci acelați filmuleț pentru copilul vostru”. Posibil că femeia să o fi dat de gol pe fiica sa, care și-a început ziua de naștere mâncând o lămâie pe stomacul gol.

Câteva zile mai târziu, a filmat pentru emisiunea de umor la care este jurat și apoi a susținut un concert. Fanii au observat din filmulețe și poze că Delia nu mai este așa de slabă cum o știau. A purtat un costum albastru cu pantaloni care părea că ascunde o burtică. Este posibil că în curând vedeta să dea vestea pe care toată lumea o așteaptă de ceva vreme, scrie TABU. Solistă a declarat de nenumărate ori că dacă va rămâne însărcinată va fi fericită să devină mama.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: