Redactia.ro
Home » TV » Delia Matache l-a UMILIT pe colegul Dan Badea. Ce a zis despre fosta lui soție, Lora

Delia Matache l-a UMILIT pe colegul Dan Badea. Ce a zis despre fosta lui soție, Lora

Delia Matache “l-a julit” pe colegul Dan Badea, fără să-i pese că erau filmați. Talentata cântăreață a făcut o remarcă la adresa fostei soții a comediantului, Lora. Reacția prezentatorului de la “iUmor” a fost surprinsă de camerele de filmare și e de neprețuit.

Înainte de a se așeza la masa juriului de la “iUmor”, Delia a făcut o mărturisire surprinzătoare de față cu Șerban Copoț, Dan Badea și Mihai Bendeac. Cântăreața a afirmat că i-ar fi plăcut să fie bărbat în această viață. Colegul ei de jurizare a provocat-o să facă un top 3 al femeilor celebre din țara noastră pe care ar fi încercat să le curteze.

“De ce nu m-a făcut mama bărbat?! Mi-ar fi plăcut din enșpe mii de motive să fiu bărbat în viața asta”, a declarat Delia Matache.

“Și mie”, a reacționat Mihai Bendeac în cadrul emisiunii “iUmor”.

“Mai ai o șansă” a fost replica Deliei Matache.

“Nu, idioato! Mi-aș fi dorit să fii tu bărbat. Dacă erai bărbat, spune-mi trei gagici din România, pe care ai fi încercat să le curtezi”, i-a explicat carismaticul actor.

În topul clasamentului realizat de Delia s-a aflat Antonia, care a fost urmată de Corina, iar pe ultimul loc a pus-o pe Lora, fosta soție a lui Dan Badea.

“Antonia, 100%. Eram stalker mare, eram acolo… eram, mă duceam acolo, la ușa apartamentului: «Wa saw fanura» îi cântam, «Jameia, Jameiaa…».

Doi… Îmi place și mie Corina.”, a mărturisit Delia.

“Pe bune? Hai, că avem gusturi comune. Și a treia?”, a mai zis Mihai Bendeac.

“A treia… Bă, mie mi-ar fi plăcut Lora”, a completat Delia Matache.

Când a auzit numele fostei partenere de viață, Dan Badea a avut o grimasă și a întors privirea de la Delia. Jurata de la “iUmor” a început să râdă, moment în care și comediantul a zâmbit, semn că nu s-a supărat pentru dezvăluirea făcută de cântăreață. Ulterior, aceasta și-a cerut scuze, iar Dan Badea a dat din cap, făcându-i semn că totul este în regulă. “Bă, bă, sunt ceva rău de tot! Sunt… ceva rău, iartă-mă”, a mai spus Delia Matache.

Lora și Dan Badea au divorțat la notar

Lora și Dan Badea s-au căsătorit în 2012, însă, la doi ani de la nuntă, ei au divorțat la notar. La acea vreme, ea a fost acuzată că i-ar fi fost infidelă comediantului, iar în cadrul unui interviu, artista a făcut mărturisiri dureroase despre episoadele de agresivitate în cuplu. “O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie.

Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a declarat Lora în cadrul unui interviu acordat în 2017 pentru emisiunea “Dincolo de aparenţe”.

Ce trebuie sa stii despre noul sezon iUmor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro