Redactia.ro
Home » TV » Delia Matache l-a UMILIT pe colegul Dan Badea. Ce a zis despre fosta lui soție, Lora

Delia Matache l-a UMILIT pe colegul Dan Badea. Ce a zis despre fosta lui soție, Lora

Delia Matache “l-a julit” pe colegul Dan Badea, fără să-i pese că erau filmați. Talentata cântăreață a făcut o remarcă la adresa fostei soții a comediantului, Lora. Reacția prezentatorului de la “iUmor” a fost surprinsă de camerele de filmare și e de neprețuit.

Înainte de a se așeza la masa juriului de la “iUmor”, Delia a făcut o mărturisire surprinzătoare de față cu Șerban Copoț, Dan Badea și Mihai Bendeac. Cântăreața a afirmat că i-ar fi plăcut să fie bărbat în această viață. Colegul ei de jurizare a provocat-o să facă un top 3 al femeilor celebre din țara noastră pe care ar fi încercat să le curteze.

“De ce nu m-a făcut mama bărbat?! Mi-ar fi plăcut din enșpe mii de motive să fiu bărbat în viața asta”, a declarat Delia Matache.

“Și mie”, a reacționat Mihai Bendeac în cadrul emisiunii “iUmor”.

“Mai ai o șansă” a fost replica Deliei Matache.

“Nu, idioato! Mi-aș fi dorit să fii tu bărbat. Dacă erai bărbat, spune-mi trei gagici din România, pe care ai fi încercat să le curtezi”, i-a explicat carismaticul actor.

În topul clasamentului realizat de Delia s-a aflat Antonia, care a fost urmată de Corina, iar pe ultimul loc a pus-o pe Lora, fosta soție a lui Dan Badea.

“Antonia, 100%. Eram stalker mare, eram acolo… eram, mă duceam acolo, la ușa apartamentului: «Wa saw fanura» îi cântam, «Jameia, Jameiaa…».

Doi… Îmi place și mie Corina.”, a mărturisit Delia.

“Pe bune? Hai, că avem gusturi comune. Și a treia?”, a mai zis Mihai Bendeac.

“A treia… Bă, mie mi-ar fi plăcut Lora”, a completat Delia Matache.

Când a auzit numele fostei partenere de viață, Dan Badea a avut o grimasă și a întors privirea de la Delia. Jurata de la “iUmor” a început să râdă, moment în care și comediantul a zâmbit, semn că nu s-a supărat pentru dezvăluirea făcută de cântăreață. Ulterior, aceasta și-a cerut scuze, iar Dan Badea a dat din cap, făcându-i semn că totul este în regulă. “Bă, bă, sunt ceva rău de tot! Sunt… ceva rău, iartă-mă”, a mai spus Delia Matache.

Lora și Dan Badea au divorțat la notar

Lora și Dan Badea s-au căsătorit în 2012, însă, la doi ani de la nuntă, ei au divorțat la notar. La acea vreme, ea a fost acuzată că i-ar fi fost infidelă comediantului, iar în cadrul unui interviu, artista a făcut mărturisiri dureroase despre episoadele de agresivitate în cuplu. “O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte! În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie.

Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a declarat Lora în cadrul unui interviu acordat în 2017 pentru emisiunea “Dincolo de aparenţe”.

Ce trebuie sa stii despre noul sezon iUmor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini