Redactia.ro
Home » Monden » Ce crede Delia despre relația din trecut a soțului ei, cu Andreea Marin

Ce crede Delia despre relația din trecut a soțului ei, cu Andreea Marin

Ce crede Delia despre relația din trecut a soțului ei, cu Andreea Marin. Răzvan Munteanu, soțul Deliei, a fost împreună și cu Andreea Marin, înainte de a fi cu Delia. Se întâmpla în anul 2004, pe când el avea 24 de ani, iar ”Zâna Surprizelor”, 27 de ani.

Ce crede Delia despre relația din trecut a soțului ei, cu Andreea Marin

Ce crede Delia despre relația din trecut a soțului ei, cu Andreea Marin. Răzvan Munteanu și prezentatoarea au avut o relație destul de serioasă, în anul 2004, după ce s-au cunoscut la ”Cerbul de Aur”. Atunci, el avea 24 de ani, iar ”Zâna Surprizelor”, 27 de ani. Când părea că totul merge bine, au dat vestea despărțirii. A trecut mult timp de la acea vreme, iar Delia se pare că știe de fostele relații ale partenerului său, transmite Cancan.ro.

Delia a a precizat că nu-și face deloc probleme în privința relațiilor anterioare ale lui Răzvan Munteanu.

“Știu de fostele relații ale lui Răzvan. Mă rog, singura serioasă, fiind cea cu Andreea Marin, dar nu îmi fac probleme din această cauză”, a mărturisit jurata de la “X Factor”.

Cum s-au cunoscut Delia și Răzvan Munteanu

Delia și Răzvan Munteanu s-au cunoscut în urmă cu 11 ani, la un karaoke, într-un club al lui Răzvan Munteanu. În anul 2012 și-au unit destinele.

“Totul are legătură cu muzica. Delia venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei”, a povestit soțul Deliei în urmă cu ceva vreme pentru adevarul.ro.

Image result for deia despre razvan munteanu

Răzvan Munteanu este nu doar soțul Deliei, ci și impresarul cântăreței. Astfel, relația lor este una atât în calitate de soț și soție, dar și în calitate de colegi de muncă.

”Vorbim şi de una, şi de alta, suntem destul de flexibili, putem trece de la un subiect la altul. Nu ne dezbatem foarte mult. Cele două vieţi sunt destul de simple. Ea ia foarte rapid nişte decizii, instictual, rezolvă lucrurile repede. Dacă echipa dezbate un subiect timp de zece ore, ea poate să vină zece minute şi să ne dea o idee bună pe care o îmbrăţişăm cu toţii. Pentru Delia, totul trebuie să se menţină într-o zonă de joacă, pentru că altfel îşi pierde interesul. E ca un copil, dacă nu mai simte bucurie, pleacă! Pentru noi e important să îi conservăm starea asta pe care apoi o transmite publicului”, a mai explicat Răzvan Munteanu.

Mama Deliei spune că Răzvan Munteanu o iubește și o respectă foarte mult pe fiica sa.

”Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin”, a declarat mama artistei, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: